Povezane vesti
"Koncerti su minus, skidam kapu onima koji su zaradili" Ivana Selakov o estradi i braku: Bila sam razočarana..
Telegraf 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov održaće 7. novembra svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a u razgovoru za medije otkrila je kako napreduju pripreme za veliki događaj koji je dugo priželjkivala. Nakon dve decenije na muzičkoj sceni, Ivana smatra da je konačno… »
Ivana Selakov zakazala svoj prvi solistički koncert
Nova 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov 7. 11. održaće prvi solistički koncert u Beogradu. Tim povodom Ivana Selakov je odrzala press konferenciju u „Mts dvorani“ i najavila njeno malo slavlje. „Ovo je veliki korak za mene. Posle dvadeset godina odlučila sam se na to, da… »
Naše malo veće slavlje: Ivana Selakov iskreno o estradi i majčinstvu i planovima za jesen (foto)
Večernje novosti 30.06.2025
POPULARNA pevačica Ivana Selakov zakazala je svoj prvi solistički koncert za 7. novembar u MTS dvorani. FOTO: Novosti Tim povodom, upriličila je druženje sa predstavnicima medija, kako bi na najbolji mogući način podelila svoju radost, za koji govori da… »
Ivani Selakov se ostvario san: Ovo sam oduvek želela
Story 30.06.2025
Na muzičkoj sceni je više od dve decenije, iza sebe ima brojne hitove, duet sa najpoznatijim imenima, ali i stabilan porodični život. Ivana Selakov je pevačica, posvećena supruga i majka devojčice Krune, koja joj je potpuno promenila život. A sada je… »
"Koštaće me kao pola stana" Ivana Selakov otkrila da je pred velikim finansijskim izazovom: Na ovakve snove ne stavljam cenu
Kurir 30.06.2025
Ivana Selakov, zakazala je svoj prvi solistički koncert za 7. novembra u mts Dvorani! Ovaj koncert biće ne samo muzički spektakl, već i poseban emotivni trenutak za pevačicu, jer je novembar za nju mesec velikih ličnih praznika, mesec njenog rođenja, ali… »
Vesti dana »
Sutra sednica Skupštine Srbije, pred poslanicima izmene izbornih zakona
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
RHMZ upozorio da će popodne i uveče biti lokalni pljuskovi i grmljavina, ponegde i grad
Serbian News Media pre 1 satjoš 45 povezanih
Doljevčanin švercovao decu migrante: Uhapšen na granici kodStrezimirovca
Jug press pre 17 minutajoš 31 povezana
Ministri EU traže od zemalja Zapadnog Balkana da se usklade sa zajedničkim vrednostima
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 39 povezanih