Povezane vesti
"Koncerti su minus, skidam kapu onima koji su zaradili" Ivana Selakov o estradi i braku: Bila sam razočarana..
Telegraf 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov održaće 7. novembra svoj prvi solistički koncert u Beogradu, a u razgovoru za medije otkrila je kako napreduju pripreme za veliki događaj koji je dugo priželjkivala. Nakon dve decenije na muzičkoj sceni, Ivana smatra da je konačno… »
Ivana Selakov zakazala svoj prvi solistički koncert
Nova 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov 7. 11. održaće prvi solistički koncert u Beogradu. Tim povodom Ivana Selakov je odrzala press konferenciju u „Mts dvorani“ i najavila njeno malo slavlje. „Ovo je veliki korak za mene. Posle dvadeset godina odlučila sam se na to, da… »
Naše malo veće slavlje: Ivana Selakov iskreno o estradi i majčinstvu i planovima za jesen (foto)
Večernje novosti 30.06.2025
POPULARNA pevačica Ivana Selakov zakazala je svoj prvi solistički koncert za 7. novembar u MTS dvorani. FOTO: Novosti Tim povodom, upriličila je druženje sa predstavnicima medija, kako bi na najbolji mogući način podelila svoju radost, za koji govori da… »
Ivani Selakov se ostvario san: Ovo sam oduvek želela
Story 30.06.2025
Na muzičkoj sceni je više od dve decenije, iza sebe ima brojne hitove, duet sa najpoznatijim imenima, ali i stabilan porodični život. Ivana Selakov je pevačica, posvećena supruga i majka devojčice Krune, koja joj je potpuno promenila život. A sada je… »
"Koštaće me kao pola stana" Ivana Selakov otkrila da je pred velikim finansijskim izazovom: Na ovakve snove ne stavljam cenu
Kurir 30.06.2025
Ivana Selakov, zakazala je svoj prvi solistički koncert za 7. novembra u mts Dvorani! Ovaj koncert biće ne samo muzički spektakl, već i poseban emotivni trenutak za pevačicu, jer je novembar za nju mesec velikih ličnih praznika, mesec njenog rođenja, ali… »
Vesti dana »

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nezgoda, u požaru u Zemunu bez povređenih
Nova pre 49 minutajoš 7 povezanih

Požar na trafostanici u napadu ukrajinskih dronova na Rostovsku oblast
RTV pre 39 minutajoš 5 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 44 minutajoš 4 povezane