Повезане вести
"Концерти су минус, скидам капу онима који су зарадили" Ивана Селаков о естради и браку: Била сам разочарана..
Телеграф 30.06.2025
Певачица Ивана Селаков одржаће 7. новембра свој први солистички концерт у Београду, а у разговору за медије открила је како напредују припреме за велики догађај који је дуго прижељкивала. Након две деценије на музичкој сцени… »
Ивана Селаков заказала свој први солистички концерт
Нова 30.06.2025
Певачица Ивана Селаков 7. 11. одржаће први солистички концерт у Београду. Тим поводом Ивана Селаков је одрзала пресс конференцију у „Мтс дворани“ и најавила њено мало славље. „Ово је велики корак за мене. После двадесет година… »
Наше мало веће славље: Ивана Селаков искрено о естради и мајчинству и плановима за јесен (фото)
Вечерње новости 30.06.2025
ПОПУЛАРНА певачица Ивана Селаков заказала је свој први солистички концерт за 7. новембар у МТС дворани. ФОТО: Новости Тим поводом, уприличила је дружење са представницима медија, како би на најбољи могући начин поделила своју… »
Ивани Селаков се остварио сан: Ово сам одувек желела
Стори 30.06.2025
На музичкој сцени је више од две деценије, иза себе има бројне хитове, дует са најпознатијим именима, али и стабилан породични живот. Ивана Селаков је певачица, посвећена супруга и мајка девојчице Круне, која јој је потпуно… »
"Коштаће ме као пола стана" Ивана Селаков открила да је пред великим финансијским изазовом: На овакве снове не стављам цену
Курир 30.06.2025
Ивана Селаков, заказала је свој први солистички концерт за 7. новембра у мтс Дворани! Овај концерт биће не само музички спектакл, већ и посебан емотивни тренутак за певачицу, јер је новембар за њу месец великих личних празника… »
Вести дана »

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 1 сатјош 16 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

Израелске снаге достигле „тачку без повратка“: Шта пишу западни медији
Спутник пре 2 сатајош 36 повезаних