Povezane vesti
Akcije na azijskim berzama u porastu
Biznis.rs pre 31 dana
Nakon ubrzanja trgovinskih pregovora SAD i Kanade. Akcije na azijskim berzama porasle su u ponedeljak, jer je obnavljanje trgovinskih pregovora između SAD i Kanade podstaklo optimizam investitora, dok je dolar oslabio zbog bojazni da bi američki izveštaj… »
Azijska tržišta: Indeksi većinom porasli, investitori prate trgovinske pregovore sa SAD-om
SEEbiz pre 31 dana
HONG KONG - Azijske dionice uglavnom su porasle u ponedjeljak nakon rekordnog dana na Wall Streetu, dok su investitori pratili napore zemalja da postignu trgovinske sporazume sa Sjedinjenim Državama prije ključnog roka sljedećeg tjedna. Dolar je oslabio… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana