Povezane vesti

Kvitova poslednji put igra na Vimbldonu

Kvitova poslednji put igra na Vimbldonu

Sportski žurnal 30.06.2025
„To je moj omiljeni turnir“. Češka teniserka Petra Kvitova ove godine će poslednji put igrati na Vimbldonu, pošto će u septembru završiti karijeru. - Biće sjajno, sigurno. To je moj omiljeni turnir. Uvek je bio i uvek će biti. Biće lepo vratiti se. Uvek… »
Uh, sve će prštati od emocija! Čuvenu teniserku ćemo ove godine poslednji put gledati na Vimbldonu!

Uh, sve će prštati od emocija! Čuvenu teniserku ćemo ove godine poslednji put gledati na Vimbldonu!

Kurir 30.06.2025
Češka teniserka Petra Kvitova ove godine će poslednji put igrati na Vimbldonu, pošto će u septembru završiti karijeru. "Biće sjajno, sigurno. To je moj omiljeni turnir. Uvek je bio i uvek će biti. Biće lepo vratiti se. Uvek mi se vraćaju lepe uspomene… »
Bivša šampionka Vimbldona najavila kraj, evo i kako

Bivša šampionka Vimbldona najavila kraj, evo i kako

Nova 30.06.2025
Češka teniserka Petra Kvitova ove godine će poslednji put igrati na Vimbldonu, pošto će u septembru završiti karijeru. Kvitova nije igrala prošle godine na Vimbldonu zbog porodiljskog odsustva nakon što je rodila sina Petra. Titule na londonskom grend… »
Napadnuta nožem, dugo nije u svetskom vrhu: Dvostruka grend slem šampionka objavila "poslednji ples"

Napadnuta nožem, dugo nije u svetskom vrhu: Dvostruka grend slem šampionka objavila "poslednji ples"

Telegraf 30.06.2025
Legendarna češka teniserka Petra Kvitova najavila je kraj karijere za septembar, što znači da će ovogodišnji Vimbldon biti njen poslednji nastup na tom turniru. Nakon što je prošle godine propustila Vimbldon zbog porođaja i dolaska sina Petra na svet… »
Kvitova poslednji put igra na Vimbldonu: To je moj omiljeni turnir

Kvitova poslednji put igra na Vimbldonu: To je moj omiljeni turnir

Radio sto plus 30.06.2025
“Biće sjajno, sigurno. To je moj omiljeni turnir. Uvek je bio i uvek će biti. Biće lepo vratiti se. Uvek mi se vraćaju lepe uspomene. Ima i loših jer je teško gubiti pod tolikim pritiskom. Čak i uz dva trofeja i najboljih rezultata u mojoj karijeri… »

Vesti dana »