Povezane vesti

Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume: Aleksandar Aca Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost (foto)

Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume: Aleksandar Aca Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost (foto)

Večernje novosti pre 28 dana
NEDAVNO je završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, koje je privukao veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Foto: Bojan Stevanović Naime, on je, uz… »
"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aca Sofronijević ne želi više da ćuti, pred sam kraj otvorio dušu

"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aca Sofronijević ne želi više da ćuti, pred sam kraj otvorio dušu

Alo pre 28 dana
Aca Sofronijević otvorio dušu. Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Naime, haromikaš je, uz… »
"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost

"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost

Kurir pre 28 dana
Povrh svega, Sofrina emisija pobudila je ono bez čega ne mogu ni muzičari ni publika - emocije. Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je… »
„Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume“: Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost

„Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume“: Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost

Nova pre 28 dana
Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Naime, on je, uz pratnju svog vrhunskog… »

Vesti dana »