Povezane vesti
Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume: Aleksandar Aca Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost (foto)
Večernje novosti pre 28 dana
NEDAVNO je završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, koje je privukao veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Foto: Bojan Stevanović Naime, on je, uz… »
"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aca Sofronijević ne želi više da ćuti, pred sam kraj otvorio dušu
Alo pre 28 dana
Aca Sofronijević otvorio dušu. Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Naime, haromikaš je, uz… »
"Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume" Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost
Kurir pre 28 dana
Povrh svega, Sofrina emisija pobudila je ono bez čega ne mogu ni muzičari ni publika - emocije. Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je… »
„Hteo sam kutak bez vike, vređanja i glume“: Aleksandar Sofronijević o želji koju je pretvorio u stvarnost
Nova pre 28 dana
Nedavno završen ciklus emisija "Majstori za dušu" na RTS, čiji je autor naš proslavljeni harmonikaš, aranžer i producent Aleksandar Sofronijević, privukao je veliku pažnju gledalaca, ali i stručne javnosti. Naime, on je, uz pratnju svog vrhunskog… »
Vesti dana »

Pucnjava na Menhetnu: Najmanje četvoro mrtvih – napadač izvršio samoubistvo
Vreme pre 20 minutajoš 16 povezanih

Oblačno i svežije, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, temperatura do 28
Glas Zapadne Srbije pre 30 minutajoš 10 povezanih

Maskirani civili deblokirali novopazarski univerzitet, policija ih štiti
Insajder pre 10 minutajoš 4 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Najmanje 16 osoba poginulo u ruskom napadu na kazneno-popravnu ustanovu
RTV pre 10 minutajoš 7 povezanih