Povezane vesti

Studenti Bogoslovskog pozvali na okupljanje u 18 časova zbog izbacivanja kolege iz doma

Studenti Bogoslovskog pozvali na okupljanje u 18 časova zbog izbacivanja kolege iz doma

Nedeljnik pre 29 dana
Studenti koji blokiraju Pravoslavno bogoslovski fakultet u Beogradu pozvali su sve da dođu u 18 časova na kružni tok kod tog fakulteta, u znak podrške kolegi koji je dobio informacije da će biti izbačen iz doma, piše Fonet, prenosi Danas. „Danas je našem… »

Danas pre 29 dana
Studenti koji blokiraju Pravoslavno bogoslovski fakultet u Beogradu pozvali su sve da dođu u 18 časova na kružni tok kod tog fakulteta, u znak podrške kolegi koji je dobio informacije da će biti izbačen iz doma. „Danas je našem kolegi upravnik… »
Student Bogoslovije kog su izbacili iz doma zbog podrške blokadama: Kad sam pitao upravnika zašto, rekao mi je „znaš ti razlog“…

Student Bogoslovije kog su izbacili iz doma zbog podrške blokadama: Kad sam pitao upravnika zašto, rekao mi je „znaš ti razlog“…

Nova pre 29 dana
Upravnik doma Pravoslavnog bogoslavskog fakulteta i sveštenik u crkvi Ružica, Boriša Šanjić jutros je studenta koji podržava blokade Đorđa Čolića usmeno obavestio da je izbačen iz doma i da ima rok od 24 časa da se iseli iz istog. Student za Novu kaže da… »
Student zbog učešća na protestu izbačen iz Doma Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta

Student zbog učešća na protestu izbačen iz Doma Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta

Nova pre 29 dana
Upravnik doma Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta je studenta koji podržava blokadu usmeno obavestio da je izbačen iz doma i da ima 24 časa da se iseli. Relativno uskoro je ta odluka bila i ozvaničena. Jutros je Boriša Šanjić, upravnik doma Pravoslavnog… »

Vesti dana »