Povezane vesti
Studenti Bogoslovskog pozvali na okupljanje u 18 časova zbog izbacivanja kolege iz doma
Nedeljnik 30.06.2025
Studenti koji blokiraju Pravoslavno bogoslovski fakultet u Beogradu pozvali su sve da dođu u 18 časova na kružni tok kod tog fakulteta, u znak podrške kolegi koji je dobio informacije da će biti izbačen iz doma, piše Fonet, prenosi Danas. „Danas je našem… »
Studenti Bogoslovskog pozvali na okupljanje u 18 časova zbog izbacivanja kolege iz doma
Danas 30.06.2025
Studenti koji blokiraju Pravoslavno bogoslovski fakultet u Beogradu pozvali su sve da dođu u 18 časova na kružni tok kod tog fakulteta, u znak podrške kolegi koji je dobio informacije da će biti izbačen iz doma. „Danas je našem kolegi upravnik… »
Student Bogoslovije kog su izbacili iz doma zbog podrške blokadama: Kad sam pitao upravnika zašto, rekao mi je „znaš ti razlog“…
Nova 30.06.2025
Upravnik doma Pravoslavnog bogoslavskog fakulteta i sveštenik u crkvi Ružica, Boriša Šanjić jutros je studenta koji podržava blokade Đorđa Čolića usmeno obavestio da je izbačen iz doma i da ima rok od 24 časa da se iseli iz istog. Student za Novu kaže da… »
Student zbog učešća na protestu izbačen iz Doma Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta
Nova 30.06.2025
Upravnik doma Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta je studenta koji podržava blokadu usmeno obavestio da je izbačen iz doma i da ima 24 časa da se iseli. Relativno uskoro je ta odluka bila i ozvaničena. Jutros je Boriša Šanjić, upravnik doma Pravoslavnog… »
Vesti dana »

Preminuo proslavljeni američki glumac i reditelj Robert Redford
Morava info pre 2 satajoš 47 povezanih

MUP o incidentu na protestu poljoprivrednika: Četvorica uhapšena zbog nasilničkog ponašanja
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 27 povezanih

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih