Povezane vesti
Britanci su čak 20 godina tražili ruskog dvostrukog agenta u MI6: Evo šta su pronašli!
Telegraf 30.06.2025
Velika Britanija je 1990-tih godina pokrenula operaciju "Vedlok" (Brak) kako bi pronašla osumnjičenog ruskog dvostrukog agenta u britanskoj obaveštajnoj službi za inostranstvo MI6, koja je trajala 20 godina a da na kraju nije dokazano da je takav špijun… »
Tajna operacija “Vedlok”: Britanski obaveštajci godinama špijunirali jedni druge
Vesti online 30.06.2025
Britanski šefovi obaveštajnih službi bili su primorani da pokrenu jednu od najosetljivijih i najrizičnijih istraga od Hladnog rata zbog strahova da je visoki oficir obaveštajne službe MI6 bio dvostruki agent Rusije. Opsežnu potragu za navodnom krticom… »
Vesti dana »
Pregovori SAD i Irana u Islamabadu; premijer Pakistana: Ovo je presudan trenutak
RTS pre 3 minutajoš 41 povezana
(Foto, video) Ovako je izgledao povratak astronauta sa leta oko Meseca na Zemlju: Spektakularni prizori istorijskog podviga
Blic pre 13 minutajoš 27 povezanih
(Video) Topić upisao dabl-dabl u porazu Oklahome od Denvera, Jokić nije igrao
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 35 povezanih
Niste stigli da ofarbate jaja na Veliki petak? Postoji staro pravilo za subotu koje domaćice moraju da znaju
Kurir pre 17 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 11. april: Oblačno sa slabom kišom i vetrom, do 17 stepeni
Pravo u centar pre 13 minutajoš 16 povezanih