Povezane vesti

"Mislila sam to je samo cista, dijagnoza je bila rak" Posle žestoke životne borbe, naša voditeljka pobedila sve i sad izgleda…

"Mislila sam to je samo cista, dijagnoza je bila rak" Posle žestoke životne borbe, naša voditeljka pobedila sve i sad izgleda…

Kurir 30.06.2025
Voditeljka Nina Kolundžija iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa. Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem… »
Mlada voditeljka se izborila sa tumorom pankreasa: Mislila da je samo cista, pa na kontroli usledio šok

Mlada voditeljka se izborila sa tumorom pankreasa: Mislila da je samo cista, pa na kontroli usledio šok

Mondo 30.06.2025
Voditeljka Nina Kolundžija u jednom periodu života borila se sa tumorom pankreasa. Voditeljka Nina Kolundžija nije imala nikakve simptome koje bi ukazivali na opaku bolesti, a svojevremeno je pričala o svojoj borbi. "Otišla sam na kontrolu nečeg… »
"Mislila sam to je samo cista": Mlada voditeljka borila se sa tumorom pankreasa, a sada blista i ne skida osmeh sa lica

"Mislila sam to je samo cista": Mlada voditeljka borila se sa tumorom pankreasa, a sada blista i ne skida osmeh sa lica

Blic 30.06.2025
Voditeljka Nina Kolundžija u jednom periodu života borila se sa tumorom pankreasa. Nina nije imala nikakve simptome koje bi ukazivali na opaku bolesti, a svojevremeno je pričala o svojoj borbi. - Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da… »

Vesti dana »