Повезане вести

"Мислила сам то је само циста, дијагноза је била рак" После жестоке животне борбе, наша водитељка победила све и сад изгледа…

"Мислила сам то је само циста, дијагноза је била рак" После жестоке животне борбе, наша водитељка победила све и сад изгледа…

Курир 30.06.2025
Водитељка Нина Колунџија иза себе је оставила најтеже животно раздобље и битку са тумором панкреаса. Иако ништа није указивало на болест будући да није било никаквих симптома, мајка четворогодишњег Луке, кога има са колегом… »
Млада водитељка се изборила са тумором панкреаса: Мислила да је само циста, па на контроли уследио шок

Млада водитељка се изборила са тумором панкреаса: Мислила да је само циста, па на контроли уследио шок

Мондо 30.06.2025
Водитељка Нина Колунџија у једном периоду живота борила се са тумором панкреаса. Водитељка Нина Колунџија није имала никакве симптоме које би указивали на опаку болести, а својевремено је причала о својој борби. "Отишла сам… »
"Мислила сам то је само циста": Млада водитељка борила се са тумором панкреаса, а сада блиста и не скида осмех са лица

"Мислила сам то је само циста": Млада водитељка борила се са тумором панкреаса, а сада блиста и не скида осмех са лица

Блиц 30.06.2025
Водитељка Нина Колунџија у једном периоду живота борила се са тумором панкреаса. Нина није имала никакве симптоме које би указивали на опаку болести, а својевремено је причала о својој борби. - Отишла сам на контролу нечег… »

Вести дана »