Povezane vesti

Hrvatski nasilnici Srbinu polomili lobanju: Policija otkrila nove detalje napada na putnike kod Plitvica

Hrvatski nasilnici Srbinu polomili lobanju: Policija otkrila nove detalje napada na putnike kod Plitvica

Telegraf 30.06.2025
Kako je izgledao napad. Muškarac kog su u subotu rano ujutro u općini Rakovica fizički napala dvojica mladića zadobio je frakturu lobanje, javlja danas PU karlovačka, javlja Index.hr. "Iako su 48-godišnjaka na mestu događaja pregledali radnici hitne… »
Srpski putnici pretučeni u Hrvatskoj: “Moj did se borio protiv vas”

Srpski putnici pretučeni u Hrvatskoj: “Moj did se borio protiv vas”

Vesti online 30.06.2025
Dvoje Srba prebijeno je u subotu ujutro u 4.30 u mestu Grabovac, u okolini Plitvičkih jezera, kada su ih napala dvojica hrvatskih mladića dok su stajali na parkingu. Muškarac kojeg su napala dvojica mladića zadobio je frakturu lobanje, javlja danas PU… »
Novi detalji stravičnog napada na Srbe kod plitvica: Muškarac (48) zadobio frakturu lobanje! Napadač (19) bio pijan i nadojen…

Novi detalji stravičnog napada na Srbe kod plitvica: Muškarac (48) zadobio frakturu lobanje! Napadač (19) bio pijan i nadojen…

Kurir 30.06.2025
"Šta ćete vi ovde, moj deda se borio protiv vas?", rekao je pijani hrvatski neofašista. Muškarac koji je u subotu rano ujutru u opštini Rakovica fizički napadnut od strane dvojice mladića zadobio je frakturu lobanje, saopštila je danas Policijska uprava… »
Evo detalja napada na Srbina kod plitvica Hrvatski nasilnici Srbinu (48) polomili lobanju: Policija otkrila sve

Evo detalja napada na Srbina kod plitvica Hrvatski nasilnici Srbinu (48) polomili lobanju: Policija otkrila sve

Dnevnik 30.06.2025
Muškarac koga su u subotu rano ujutro u opštini Rakovica fizički napala dvojica mladića zadobio je frakturu lobanje, javlja danas PU karlovačka, piše Index.hr. "Iako su 48-godišnjaka na mestu događaja pregledali radnici hitne medicinske pomoći, kojom… »

Vesti dana »