Povezane vesti
Orban ocenio Marš ponosa u Budimpešti kao sramotu
Insajder 30.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban nazvao je danas sramotom Marš ponosa, koji je u subotu na ulice Budimpešte doveo desetine hiljada ljudi, uprkos policijskoj zabrani. 'Ja sam jedan od onih koji ne smatraju ono što se dogodilo izvorom ponosa. Kažem da je to… »
Orban ocenio Marš ponosa u Budimpešti kao sramotu
N1 Info 30.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban nazvao je danas sramotom Marš ponosa, koji je u subotu na ulice Budimpešte doveo desetine hiljada ljudi, uprkos policijskoj zabrani. "Ja sam jedan od onih koji ne smatraju ono što se dogodilo izvorom ponosa. Kažem da je to… »
Orban udario na Brisel
Vesti online 30.06.2025
Mađarski premijer Viktor Orban nazvao je Paradu ponosa u Budimpešti “odvratnom i sramotnom”, optužujući Evropsku uniju da je opozicione političare uputila da organiziraju taj događaj, koji se pretvorio u antivladin protest, javlja Rojters, pozivajući se… »
Vesti dana »
Uroš Medić: "Vidovdan je naša druga himna, donosim pojas kući u Srbiju"
Mondo pre 3 satajoš 87 povezanih
Gori stambeni objekat u Čačku! Vatra guta krovnu konstrukciju: Vatrogasci hitno izleteli na teren, dramatične scene u centru grada (video)
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane
Pronađena tela brata i sestre u stanu na Bežanijskoj kosi: Komšije osetile neprijatan miris, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Dnevnik pre 1 danjoš 24 povezane
Prži li, prži! Novi Sad među najvrelijim gradovima: RHMZ objavio upozorenje – stiže 40 stepeni
Dnevnik pre 1 danjoš 36 povezanih
"Tuga je ista kao i pre 21 mesec": Komemorativni skupovi u Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana