Povezane vesti

Jelena Đoković o teškim danima: Bili smo dobrostojeća porodica ali bankrotirali smo

Jelena Đoković o teškim danima: Bili smo dobrostojeća porodica ali bankrotirali smo

Hello 30.06.2025
Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, isticala je koliko je vezana za roditelje, koji su joj tokom celog života najveća podrška. Porodica Jelene Đoković, njeni roditelji i sestra ne vole da se eksponiraju u javnosti, a ona je jednom prilikom navela da… »
"Moja porodica bila je dobrostojeća, a onda smo bankrotirali": Jelena Đoković otkrila istinu o odrastanju: "Sestra i ja smo…

"Moja porodica bila je dobrostojeća, a onda smo bankrotirali": Jelena Đoković otkrila istinu o odrastanju: "Sestra i ja smo…

Blic 30.06.2025
Žena čuvenog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, isticala je koliko je vezana za roditelje, koji su joj tokom celog života najveća podrška. Roditelji Jelene Đoković ne vole da se eksponiraju u javnosti, a ona je jednom prilikom navela da joj je… »
Intervju pobednice "MasterChef Srbija": Nina Došen priznala: "Tokom takmičenja rodila se ljubav"

Intervju pobednice "MasterChef Srbija": Nina Došen priznala: "Tokom takmičenja rodila se ljubav"

Blic 30.06.2025
Pobednica treće sezone "MasterChef Srbija" je Nina Došen, a poslasticu koji je spremala u finalu oborila je žiri sa nogu. Nina Došen je sada sumirala svoje učešće u kulinarskom takmičenju i otkrila koliko je bilo teško doći do titule "MasterChefa". -… »

Vesti dana »