Povezane vesti
Sabalenka: Mislim da je to previše za žensko telo
Sportski žurnal 30.06.2025
Beloruskinja protiv uvođenja pet setova u ženskom tenisu. Prva teniserka sveta Arina Sabalenka iz Belorusije izjavila je danas da nije za to da se u ženskom tenisu uvede format mečeva na pet setova na gren slem turnirima, kao što je slučaj u muškoj… »
Sabalenka protiv uvođenja pet setova u ženskom tenisu
Politika 30.06.2025
Prva teniserka sveta Arina Sabalenka iz Belorusije izjavila je danas da nije za to da se u ženskom tenisu uvede format mečeva na pet setova na grend slem turnirima, kao što je slučaj u muškoj konkurenciji, jer veruje da bi to značajno povećalo rizik od… »
Sabalenka protiv uvođenja pet setova u ženskom tenisu
Radio sto plus 30.06.2025
“Verovatno sam fizički jedna od najjačih igračica, pa bi mi možda to i odgovaralo. Ali mislim da nisam spremna da igram pet setova”, rekla je Sabalenka posle pobede u dva seta u prvom kolu Vimbldona u ponedeljak. “Mislim da je to previše za žensko telo… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
N1: Propali pregovori poljoprivrednika i Vlade, sledi radikalizacija protesta
Danas pre 26 minutajoš 45 povezanih
Brnabić: Napadi u Novom Sadu nisu politički protest, već napad na Srbiju i njene institucije
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Mećava donela 20 centimetara snega na Zlatiboru; kvarovi na elektromreži u zapadnoj i centralnoj Srbiji
RTS pre 6 minutajoš 49 povezanih