Povezane vesti
"Dešavalo mi da imam 80 KG" Pevačica bez dijete smršala 15 kilograma, zategla se i sva ponosna na svoje obline (foto)
Kurir 01.07.2025
Gojila sam se zato što sam uživala u životu, hrani i slatkišima. Pevačica Goga Sekulić u jednom periodu života kuburila je sa viškom kilograma, a kako je rekla, uspela je da smrša 15 kilograma bez dijeta. Naime, Goga ističe da je veliki ljubitelj… »
"Dešavalo mi se da se ugojim, da imam 80 KG": Pevačica bez dijete smršala 15 kilograma, zategla se i sad ponosno pokazuje…
Blic 01.07.2025
Pevačica Goga Sekulić u jednom periodu života kuburila je sa viškom kilograma, a kako je rekla, uspela je da smrša 15 kilograma bez dijeta. Naime, Goga ističe da je veliki ljubitelj slatkiša, a da je najviše kilograma imala kada je bila pod stresom. -… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 9 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 29 minutajoš 48 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 49 minutajoš 29 povezanih

Duarte veruje u bodove u Portu: "Evropski mečevi donose iznenađenja"
Sportske.net pre 34 minutajoš 38 povezanih

Pevačica i njen muž milioner slave 1. rođendan sinu: Samo za dekoraciju dala 500.000 dinara, raskoš na sve strane
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane