Повезане вести
"Дешавало ми да имам 80 КГ" Певачица без дијете смршала 15 килограма, затегла се и сва поносна на своје облине (фото)
Курир 01.07.2025
Гојила сам се зато што сам уживала у животу, храни и слаткишима. Певачица Гога Секулић у једном периоду живота кубурила је са вишком килограма, а како је рекла, успела је да смрша 15 килограма без дијета. Наиме, Гога истиче да је… »
"Дешавало ми се да се угојим, да имам 80 КГ": Певачица без дијете смршала 15 килограма, затегла се и сад поносно показује…
Блиц 01.07.2025
Певачица Гога Секулић у једном периоду живота кубурила је са вишком килограма, а како је рекла, успела је да смрша 15 килограма без дијета. Наиме, Гога истиче да је велики љубитељ слаткиша, а да је највише килограма имала када… »
Вести дана »

Вучић: Хвала Мелони на посети и снажној поруци подршке Србији
Радио сто плус пре 1 сатјош 28 повезаних

Уживо експлозивне информације са фронта! Ослобађање Јануарског, америчко оружје у застоју, хаос у украјинској војсци!
Ало пре 49 минутајош 34 повезане

Полиција испред Градске куће у Зајечару, унутра маскирани људи: Како изгледа конститутивна седница (ВИДЕО)
Данас пре 6 сатијош 32 повезане

Милојевић креће са два нападача и мора да разочара навијаче
Спортске.нет пре 34 минутајош 35 повезаних

Завршена реконструкција Трга Николе Пашића, пуштање саобраћаја зависи од уклањања шатора
Слободна Европа пре 6 сатијош 27 повезаних