Повезане вести
"Дешавало ми да имам 80 КГ" Певачица без дијете смршала 15 килограма, затегла се и сва поносна на своје облине (фото)
Курир 01.07.2025
Гојила сам се зато што сам уживала у животу, храни и слаткишима. Певачица Гога Секулић у једном периоду живота кубурила је са вишком килограма, а како је рекла, успела је да смрша 15 килограма без дијета. Наиме, Гога истиче да је… »
"Дешавало ми се да се угојим, да имам 80 КГ": Певачица без дијете смршала 15 килограма, затегла се и сад поносно показује…
Блиц 01.07.2025
Певачица Гога Секулић у једном периоду живота кубурила је са вишком килограма, а како је рекла, успела је да смрша 15 килограма без дијета. Наиме, Гога истиче да је велики љубитељ слаткиша, а да је највише килограма имала када… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 28 повезаних

Белгија о конфискацији руске имовине: То није било ни током Другог светског рата /видео/
Спутник пре 1 сатјош 90 повезаних

Министарка Лазаревић: Трговци „дрско креативни“, уредба о маржама биће измењена
Бизнис.рс пре 2 сатајош 24 повезане

(Радарски снимак) када и где ће да пљушти, тачно у сат: Све почиње вечерас! Стиже кишни облак, температура драстично пада, овог дана неће престајати да пада (видео)
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

Кинеска економија у првих девет месеци 2025. порасла за 5,2 одсто међугодишње
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане