Povezane vesti

Prvi put stavila silikone u 20, zvali je daska: Katarina Grujić o plastičnim operacijama, tata je odmah podržao

Prvi put stavila silikone u 20, zvali je daska: Katarina Grujić o plastičnim operacijama, tata je odmah podržao

Mondo 01.07.2025
Pevačica Katarina Grujić Priznala je da je imala komplekse zbog toga što su je ismevali na osnovu fizičkog izgleda. Pevačica Katarina Grujić je, gostujući u emisiji AmiG šou, progovorila o plastičnim operacijama i priznala da se na njih odlučila zbog… »
"Nadimak mi je bio daska, pa sam sa 20 godina uradila silikone i otac me je podržao" Našu pevačicu vređali zbog izgleda, a…

"Nadimak mi je bio daska, pa sam sa 20 godina uradila silikone i otac me je podržao" Našu pevačicu vređali zbog izgleda, a…

Blic 01.07.2025
Pevačica Katarina Grujić Priznala je da je imala komplekse zbog toga što su je ismevali na osnovu fizičkog izgleda. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - rekla je svojevremeno pevačica… »
"Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska" Kaća prolazila kroz pakao u detinjstvu, sa 20 ugradila silikone, otac…

"Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska" Kaća prolazila kroz pakao u detinjstvu, sa 20 ugradila silikone, otac…

Kurir 01.07.2025
Pevačica Katarina Grujić priznala je da je imala komplekse zbog toga što su je ismevali na osnovu fizičkog izgleda. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - rekla je svojevremeno pevačica… »

Vesti dana »