Повезане вести

Први пут ставила силиконе у 20, звали је даска: Катарина Грујић о пластичним операцијама, тата је одмах подржао

Први пут ставила силиконе у 20, звали је даска: Катарина Грујић о пластичним операцијама, тата је одмах подржао

Мондо 01.07.2025
Певачица Катарина Грујић Признала је да је имала комплексе због тога што су је исмевали на основу физичког изгледа. Певачица Катарина Грујић је, гостујући у емисији АмиГ шоу, проговорила о пластичним операцијама и признала да се… »
"Надимак ми је био даска, па сам са 20 година урадила силиконе и отац ме је подржао" Нашу певачицу вређали због изгледа, а…

"Надимак ми је био даска, па сам са 20 година урадила силиконе и отац ме је подржао" Нашу певачицу вређали због изгледа, а…

Блиц 01.07.2025
Певачица Катарина Грујић Признала је да је имала комплексе због тога што су је исмевали на основу физичког изгледа. - Звали су ме клемпава, а други надимак ми је био даска. Била сам равна као даска, али више нисам - рекла је… »
"Звали су ме клемпава, а други надимак ми је био даска" Каћа пролазила кроз пакао у детињству, са 20 уградила силиконе, отац…

"Звали су ме клемпава, а други надимак ми је био даска" Каћа пролазила кроз пакао у детињству, са 20 уградила силиконе, отац…

Курир 01.07.2025
Певачица Катарина Грујић признала је да је имала комплексе због тога што су је исмевали на основу физичког изгледа. - Звали су ме клемпава, а други надимак ми је био даска. Била сам равна као даска, али више нисам - рекла је… »

Вести дана »