Povezane vesti

"Juriću maloletnice" Šokantno priznanje Desingerice, a onda potkačio Vendi: "Zbog nje sam imao ozbiljan razgovor kod kuće"

"Juriću maloletnice" Šokantno priznanje Desingerice, a onda potkačio Vendi: "Zbog nje sam imao ozbiljan razgovor kod kuće"

Alo pre 28 dana
Reper Desingerica ponovo je zapalio javnu scenu svojim kontroverznim izjavama. Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je izazvao burne reakcije javnosti svojim kontroverznim nastupom na festivalu Belgrade Music Week. Tokom njegovog… »
"Juriću maloletnice!" Desingerica šokirao, pa spomenuo Vendi: "Zbog nje sam imao ozbiljan razgovor kod kuće"

"Juriću maloletnice!" Desingerica šokirao, pa spomenuo Vendi: "Zbog nje sam imao ozbiljan razgovor kod kuće"

Telegraf pre 28 dana
Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je izazvao lavinu komentara zbog svog nastupa na Belgrade Music Week festivalu. Naime, tokom njegovog performansa, na bini je bio postavljen ogroman krevet na kom je devojka glumila porođaj, što je… »
"Planiram da jurim maloletnice": Desingerica šokirao izjavama, pa se dotakao i odnosa sa Vendi: "Imao sam kući razgovor zbog…

"Planiram da jurim maloletnice": Desingerica šokirao izjavama, pa se dotakao i odnosa sa Vendi: "Imao sam kući razgovor zbog…

Blic pre 28 dana
Dragomir Despić, umetničkog imena Desingerica, nastupao je juče na Belgrade Music Week festivalu i još jednom uspeo da šokira javnost nastupom. Naime, Desingerica je na bini imao ogroman krevet na kom je ležala devojka koja je simulirala porođaj i… »
Desingerica izašao iz stomaka porodilje, pa sa pupčanom vrpcom skakao po krevetu! Reper nadmašio sebe u bizarnosti: Oglasila…

Desingerica izašao iz stomaka porodilje, pa sa pupčanom vrpcom skakao po krevetu! Reper nadmašio sebe u bizarnosti: Oglasila…

Kurir pre 28 dana
Kontroverzni reper još jednom je uspeo da šokira publiku na Belgrade Music Week festivalu, pa se tako nakon izlaska iz mrtvačkog sanduka sada "rodio" na sceni. Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nastupao je na poslednjoj večeri na Belgrade Music… »
Devojka se porađa, a iz stomaka izlazi on Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom

Devojka se porađa, a iz stomaka izlazi on Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom

Alo pre 28 dana
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica pričao o kolegama. Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, sinoć je nastupio na festivalu "Belgrade Music Week" i taman kad smo mislili da ne može više da nas iznenadi, reper je postupkom… »
Devojka glumi da se porađa, a umesto bebe, izlazi Desingerica: Kontroverzni reper šokirao nastupom (Video)

Devojka glumi da se porađa, a umesto bebe, izlazi Desingerica: Kontroverzni reper šokirao nastupom (Video)

Mondo pre 28 dana
Dok je Desingerica izvodio svoje pesme, skakao je po krevetu ispred nje, bez majice i poliven zelenom farbom. Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, sinoć je nastupio na festivalu "Belgrade Music Week" i ponovo šokirao publiku… »
(Video) Devojka glumi Da se porađa na nastupu desingerice: Reper premazan farbom skače po krevetu, a ona se "uvija od bolova"…

(Video) Devojka glumi Da se porađa na nastupu desingerice: Reper premazan farbom skače po krevetu, a ona se "uvija od bolova"…

Blic pre 29 dana
Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nastupao je večeras na "Belgrade Music Week" festivalu, a kao i obično, šokirao je sve scenskim nastupom. Fanovi su s nestrpljenjem čekali da se Desingerica pojavi na sceni, a njegov izlazak… »

Vesti dana »