Povezane vesti
"Pusta sudbina što ga uze... Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti majke, a on ode za njom" Slavišini prijatelji van…
Kurir 01.07.2025
"Tek što je i on saznao da mu je majka umrla, krenuo je za Rudnu Glavu i sleteo s puta", pričaju njegovi prijatelji potreseni vešću. Prijatelji Slaviše Balanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić… »
Tragična sudbina muškarca koji je stradao kod Majdanpeka: Posle smrti majke, kolima otišao u smrt
Nova 01.07.2025
Prijatelji Slaviše Belanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić poginuo malo nakon što je saznao da mu je majka preminula. „Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti mame, a on ode odmah za… »
Crna sudbine porodice belanović: Slaviša (28) saznao da mu majka umrla, pa poginuo: Ali ovo nije jedina tragedija
Blic 01.07.2025
Prijatelji Slaviše Belanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić poginuo malo nakon što je saznao da mu je majka preminula... - Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti mame, a on ode odmah za… »
Vesti dana »
Kremlj o incidentu sa novinarima RT-a u Libanu: Ispitaćemo sve okolnosti
Sputnik pre 37 minutajoš 215 povezanih
Lesor motivisan pred Zvezdu: "Ako to učinimo, nijedan tim u Evropi nas neće moći zaustaviti"
Nova pre 17 minutajoš 38 povezanih
Izraelci protivreče Trampu, senzacionalno otkriće o napadu koji je uzdrmao planetu: "Nismo iznenađeni, Amerikanci su znali, oni su sve koordinisali!"
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Mađarska sprečila nove evropske sankcije Rusiji i kredit Kijevu, otkazana konferencija sa Zelenskim
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane
Poskupela flaširana voda zbog rata na Bliskom istoku: efekti rasta cene nafte i plastike osećaju se širom sveta
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane