Povezane vesti
"Pusta sudbina što ga uze... Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti majke, a on ode za njom" Slavišini prijatelji van…
Kurir pre 27 dana
"Tek što je i on saznao da mu je majka umrla, krenuo je za Rudnu Glavu i sleteo s puta", pričaju njegovi prijatelji potreseni vešću. Prijatelji Slaviše Balanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić… »
Tragična sudbina muškarca koji je stradao kod Majdanpeka: Posle smrti majke, kolima otišao u smrt
Nova pre 27 dana
Prijatelji Slaviše Belanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić poginuo malo nakon što je saznao da mu je majka preminula. „Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti mame, a on ode odmah za… »
Crna sudbine porodice belanović: Slaviša (28) saznao da mu majka umrla, pa poginuo: Ali ovo nije jedina tragedija
Blic pre 27 dana
Prijatelji Slaviše Belanovića (28) koji je juče poginuo kod Majdanpeka opraštaju se od njega, šokirani vešću da je mladić poginuo malo nakon što je saznao da mu je majka preminula... - Otišla sam da mu izjavim saučešće zbog smrti mame, a on ode odmah za… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 45 minutajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 47 povezanih

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana
Beta pre 55 minutajoš 21 povezana

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 23 povezane