Повезане вести

"Силом ти је прекинута младост, али знам да си чуо моје крике док си ми крварио на рукама" Потресне речи мајке Далибора…

"Силом ти је прекинута младост, али знам да си чуо моје крике док си ми крварио на рукама" Потресне речи мајке Далибора…

Курир 01.07.2025
Твој рођендан је данас, а мени се више не смеје, неутешна је мајка Данијела Вујић. Данијела Вујић, мајка убијеног Далибора Тодоровића, који је изгубио живот у масакру у Дубони 4. маја 2023. године, своје емоције редовно дели на… »
Твој је рођендан, а мени се више не смеје: Далибор из Дубоне данас би напунио 27, ово је порука његове мајке

Твој је рођендан, а мени се више не смеје: Далибор из Дубоне данас би напунио 27, ово је порука његове мајке

Телеграф 01.07.2025
"Био је пун позитивне енергије" Далибор Тодоровић, који је 4. маја 2023. године убијен у селу Дубона од стране масовног убице Уроша Блажића данас би, да му живот није прерано одузет, напунио 27. година. Породица никада неће моћи… »
"Коме ћу данас поклон: Дати?" Далибор би данас напунио 27 година да га масовни убица није убио док је био са пријатељима…

"Коме ћу данас поклон: Дати?" Далибор би данас напунио 27 година да га масовни убица није убио док је био са пријатељима…

Блиц 01.07.2025
"Први јул сине мој... Дошао је дан када се радо присетим твог рођења твог првог плача, те боје гласа и тих дивних умиљатих очију, твог мириса, додира те нежне коже и моје сузе радоснице када сам те први пут узела у наручје и… »
Дача би данас напунио 27 година, а уместо славља, обилазе његов гроб: Отац жртве масакра од бола још није крочио у његову…

Дача би данас напунио 27 година, а уместо славља, обилазе његов гроб: Отац жртве масакра од бола још није крочио у његову…

Курир 01.07.2025
Дачу су сви волели, волели су дружења са њим, а он је често умео да са разних прослава оде раније, јер је знао да каже: "Кадгод је најлепше, нешто се деси" . Он би данас славио свој рођендан, а уместо тога ближњи му обилазе… »
"Држала сам га у рукама, све сам изгубила": Далибор би данас напунио 27, уместо славља - туга и тишина

"Држала сам га у рукама, све сам изгубила": Далибор би данас напунио 27, уместо славља - туга и тишина

Мондо 01.07.2025
Далибор Тодоровић из Дубоне данас би прославио 27. рођендан, али уместо рођенданске торте, његова породица већ две године пале свеће на гробу. Трагично настрадали Далибор Тодоровић данас би напуно 27 година, а уместо свећица на… »

Вести дана »