Povezane vesti
"Silom ti je prekinuta mladost, ali znam da si čuo moje krike dok si mi krvario na rukama" Potresne reči majke Dalibora…
Kurir 01.07.2025
Tvoj rođendan je danas, a meni se više ne smeje, neutešna je majka Danijela Vujić. Danijela Vujić, majka ubijenog Dalibora Todorovića, koji je izgubio život u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine, svoje emocije redovno deli na društvenim mrežama… »
Tvoj je rođendan, a meni se više ne smeje: Dalibor iz Dubone danas bi napunio 27, ovo je poruka njegove majke
Telegraf 01.07.2025
"Bio je pun pozitivne energije" Dalibor Todorović, koji je 4. maja 2023. godine ubijen u selu Dubona od strane masovnog ubice Uroša Blažića danas bi, da mu život nije prerano oduzet, napunio 27. godina. Porodica nikada neće moći da se pomiri ne samo sa… »
"Kome ću danas poklon: Dati?" Dalibor bi danas napunio 27 godina da ga masovni ubica nije ubio dok je bio sa prijateljima…
Blic 01.07.2025
"Prvi jul sine moj... Došao je dan kada se rado prisetim tvog rođenja tvog prvog plača, te boje glasa i tih divnih umiljatih očiju, tvog mirisa, dodira te nežne kože i moje suze radosnice kada sam te prvi put uzela u naručje i poljubila tvoje milo lice… »
Dača bi danas napunio 27 godina, a umesto slavlja, obilaze njegov grob: Otac žrtve masakra od bola još nije kročio u njegovu…
Kurir 01.07.2025
Daču su svi voleli, voleli su druženja sa njim, a on je često umeo da sa raznih proslava ode ranije, jer je znao da kaže: "Kadgod je najlepše, nešto se desi" . On bi danas slavio svoj rođendan, a umesto toga bližnji mu obilaze grob... Tragično nastradali… »
"Držala sam ga u rukama, sve sam izgubila": Dalibor bi danas napunio 27, umesto slavlja - tuga i tišina
Mondo 01.07.2025
Dalibor Todorović iz Dubone danas bi proslavio 27. rođendan, ali umesto rođendanske torte, njegova porodica već dve godine pale sveće na grobu. Tragično nastradali Dalibor Todorović danas bi napuno 27 godina, a umesto svećica na torti, njegovi bližnji… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 61 povezana

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
RTV pre 16 minutajoš 34 povezane

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 40 povezanih

Od ponedeljka pojačana kontrola brzine na putevima u Srbiji
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane

Erupcija vulkana na Kamčatki prvi put posle više od 500 godina
Radio 021 pre 21 minutajoš 22 povezane