Povezane vesti
Marija Šerifović o strahovitim posledicama dijete: „Mislila sam da neću preživeti“
Nova 01.07.2025
Pevačica Marija Šerifović je pred poslednji objavljeni album drastično smršala zbog čega je imala ozbiljne posledice. Marija Šerifović otkrila je detalje dijete koje se prodržavala 22 dana kako bi smršala pred snimanja spotova za svoj poslednji album… »
Stroga dijeta Marije Šerifović, umalo je koštala zdravlja: Traje 22 dana, kad je pojela ovo završila u bolnici
Telegraf 01.07.2025
Pop pevačica Marija Šerifović skinula je višak kilograma dijetom koja ju je, kako je jednom prilikom ispričala, umalo koštala zdravlja. Marija Šerifović otkrila je da je 22 dana bila na dijeti kako bi smršala pred snimanja spotova za svoj poslednji… »
Marija Šerifović zbog rigorozne dijete prošla kroz pakao: "Pojela sam jedan uštipak, mislila sam da neću preživeti"
Blic 01.07.2025
Pevačica Marija Šerifović je skinula višak kilograma dijeti, koja ju je, kako je jednom prilikom ispričala umalo koštala zdravlja. Naime, Marija je otkrila da je 22 dana bila na dijeti kako bi smršala pred snimanja spotova za svoj poslednji album. - Bila… »
"Mislila sam da neću preživeti, bio je to jedan od najtežih dana u životu" Marija Šerifović se opasno razbolela zbog dijete…
Kurir 01.07.2025
Pevačica Marija Šerifović drastično je smršala, a jednom prilikom je otkrila da je jedna dijeta umalo koštala zdravlja. Marija otkrila je detalje dijete koje se prodržavala 22 dana kako bi smršala pred snimanja spotova za svoj poslednji album. - Bila sam… »
Vesti dana »

Pritvor do 30 dana za bivše ministre i ostale osumnjičene za korupciju na rekonstrukciji Železničke
Beta pre 6 minutajoš 27 povezanih

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja naredne nedelje, fokus prekoračenje brzine
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 2 satajoš 15 povezanih