Повезане вести

Марија Шерифовић о страховитим последицама дијете: „Мислила сам да нећу преживети“

Марија Шерифовић о страховитим последицама дијете: „Мислила сам да нећу преживети“

Нова 01.07.2025
Певачица Марија Шерифовић је пред последњи објављени албум драстично смршала због чега је имала озбиљне последице. Марија Шерифовић открила је детаље дијете које се продржавала 22 дана како би смршала пред снимања спотова за… »
Строга дијета Марије Шерифовић, умало је коштала здравља: Траје 22 дана, кад је појела ово завршила у болници

Строга дијета Марије Шерифовић, умало је коштала здравља: Траје 22 дана, кад је појела ово завршила у болници

Телеграф 01.07.2025
Поп певачица Марија Шерифовић скинула је вишак килограма дијетом која ју је, како је једном приликом испричала, умало коштала здравља. Марија Шерифовић открила је да је 22 дана била на дијети како би смршала пред снимања… »
Марија Шерифовић због ригорозне дијете прошла кроз пакао: "Појела сам један уштипак, мислила сам да нећу преживети"

Марија Шерифовић због ригорозне дијете прошла кроз пакао: "Појела сам један уштипак, мислила сам да нећу преживети"

Блиц 01.07.2025
Певачица Марија Шерифовић је скинула вишак килограма дијети, која ју је, како је једном приликом испричала умало коштала здравља. Наиме, Марија је открила да је 22 дана била на дијети како би смршала пред снимања спотова за… »
"Мислила сам да нећу преживети, био је то један од најтежих дана у животу" Марија Шерифовић се опасно разболела због дијете…

"Мислила сам да нећу преживети, био је то један од најтежих дана у животу" Марија Шерифовић се опасно разболела због дијете…

Курир 01.07.2025
Певачица Марија Шерифовић драстично је смршала, а једном приликом је открила да је једна дијета умало коштала здравља. Марија открила је детаље дијете које се продржавала 22 дана како би смршала пред снимања спотова за свој… »

Вести дана »