Povezane vesti
Izveštaj: Smanjenje humanitarne pomoći SAD moglo bi da dovede do 14 miliona smrtnih slučajeva
NIN 01.07.2025
Izveštaj koji je objavio medicinski časopis "Lanset" objavio je da bi smanjenje američke globalne humanitarne pomoći moglo da dovede do više od 14 miliona dodatnih smrtnih slučajeva do 2030. godine. Prema istraživanju, trećina preminulih bila bi deca… »
Izveštaj: Smanjenje pomoći SAD moglo bi da dovede do 14 miliona smrtnih slučajeva
RTV 01.07.2025
VAŠINGTON - Izveštaj koji je objavio medicinski časopis "Lanset" objavio je da bi smanjenje američke globalne humanitarne pomoći moglo da dovede do više od 14 miliona dodatnih smrtnih slučajeva do 2030. godine. Prema istraživanju, trećina preminulih bila… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 53 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana