Povezane vesti
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…
N1 Info 01.07.2025
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…
N1 Info 01.07.2025
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. Pročitajte više… »
"Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze"
Pravda 01.07.2025
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića jer je Ćacilednom blokirao tri institucije
Naissus info 01.07.2025
“Ja sam rekao i tužiocu i sudiji, ako vi smatrate da je ovo kritično delo, vi morate da uhapsite predsednika Vučića, jer on je blokirao centar grada, tri institucije – Skupštinu grada, Predsedništvo i Skupštinu Republike nehigijenskim naseljem iz pojasa… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića
Novi magazin 01.07.2025
Vesti dana »
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Beta pre 11 satijoš 12 povezanih
Ekstremna vrućina u Francuskoj – 40 žrtava, rekordna 44 stepena, zatvoreni Luvr i Ajfelova kula
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Trinaesti dan Mundijala - Ronaldov rekord, Gana neprobojna za Engleze
RTS pre 24 satajoš 43 povezane
Senat Kongresa SAD izglasao rezoluciju kojom nastoji da spreči nastavak rata protiv Irana
Beta pre 24 satajoš 41 povezana