Povezane vesti
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…
N1 Info pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…
N1 Info pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. Pročitajte više… »
"Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze"
Pravda pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića jer je Ćacilednom blokirao tri institucije
Naissus info pre 27 dana
“Ja sam rekao i tužiocu i sudiji, ako vi smatrate da je ovo kritično delo, vi morate da uhapsite predsednika Vučića, jer on je blokirao centar grada, tri institucije – Skupštinu grada, Predsedništvo i Skupštinu Republike nehigijenskim naseljem iz pojasa… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića
Novi magazin pre 27 dana
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 24 povezane

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 6 satijoš 26 povezanih