Povezane vesti

Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…

Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze…

N1 Info pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »

N1 Info pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. Pročitajte više… »
"Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze"

"Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića - blokirao centar nehigijenskim naseljem iz pojasa Laze"

Pravda pre 27 dana
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu. Dodaje da su studenti uhapšeni jer su blokirali raskrsnice, što je, kako ističe, po ustavu dozvoljeno. "Ja sam rekao i… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića jer je Ćacilednom blokirao tri institucije

Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića jer je Ćacilednom blokirao tri institucije

Naissus info pre 27 dana
“Ja sam rekao i tužiocu i sudiji, ako vi smatrate da je ovo kritično delo, vi morate da uhapsite predsednika Vučića, jer on je blokirao centar grada, tri institucije – Skupštinu grada, Predsedništvo i Skupštinu Republike nehigijenskim naseljem iz pojasa… »
Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića

Prelević: Ako je krivično delo blokiranje, onda prvo uhapsiti Vučića

Novi magazin pre 27 dana

Vesti dana »