Povezane vesti
Crnogorac (19) naplatio vožnju Rusu 200 evra pa potegao nož na njega: Pristao da ga vozi za 30 evra - na kraju vožnje mu…
Kurir 01.07.2025
Budvanska policija uhapsila je D.M. (19) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda na štetu stranog državljanina. "D.M. je, kako se sumnja, 29. juna pružao usluge taksi prevoza ruskom državljaninu, kojem je, oko sat iza ponoći, po… »
Taksista ojadio rusa za vožnju, zapretio mu nožem i iznudio 200 evra! Klinac (17) iz Danske u Budvi krao motocikle s trojicom…
Alo 01.07.2025
Taksista iz Bijelog Polja uhapšen je zbog sumnje da je turisti zapretio nožem i za vožnju mu iznudio šest puta više novca! Crnogorska policija uhapsila je pet osoba zbog iznude i krađe, a među osumnjičenima su i strani državljani, uključujući maloletnika… »
Umesto 30, tražio 200 evra: Taksista iz Bijelog Polja držao nož pod grlom turisti zbog para
IndeksOnline 01.07.2025
Budva – Crnogorska policija uhapsila je pet osoba zbog iznude i krađe, a među osumnjičenima su i strani državljani, uključujući maloletnika iz Danske. – Slučaj se dogodio 29. juna u ranim jutarnjim časovima u mestu Petrovac, kada je devetnaestogodišnji… »
Turisti prislonio nož na vrat i tražio novac! Uhapšen taksista iz Bijelog Polja: Uslugu hteo da naplati 6 puta više
Blic 01.07.2025
Crnogorska policija uhapsila je pet osoba zbog iznude i krađe, a među osumnjičenima su i strani državljani, uključujući maloletnika iz Danske. - Slučaj se dogodio 29. juna u ranim jutarnjim časovima u mestu Petrovac, kada je devetnaestogodišnji D.M. iz… »
Uhapšen taksista u Budvi: Klijentu pretio nožem i tražio mu 200 evra za vožnju
Alo 01.07.2025
Policijski službenici Odelenja bezbednosti Budva su preduzeli mere i radnje na rasvetljavanju krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata i tom prilikom lišili slobode pet lica zbog iznude i krađe. U Budvi uhapšen je D.M.(19) iz Bijelog Polja, zbog… »
Vesti dana »

Vučić o sankcijama NIS-u: Amerikanci neće prihvatiti ponudu Rusa VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 32 povezane

EDS: U Nišu i Kraljevu oko 50 hiljada korisnika nema struju zbog nevremena
Gradski portal 018 pre 57 minutajoš 147 povezanih

Akademski plenum: Da li Vučićeva kampanja opet ugrožava živote ljudi
Vranje news pre 57 minutajoš 82 povezane

Đoković: Marin je bio bolji od mene, mučio sam se, ali sam našao ritam
RTS pre 17 minutajoš 20 povezanih