Повезане вести
Ово су последње речи које је Саша Поповић упутио Сузани Јовановић! Удовица открила: "Замериће ми што..."
Телеграф 01.07.2025
Певачица Сузана Јовановић остала је без вољеног супруга Саше Поповића, који је преминуо ове године, након борбе са опаком болешћу. Удовица се и даље једва носи са губитком, а за медије је открила које су то последње речи које… »
Последње речи Саше Поповића које ће његова удовица заувек памтити "Суле мој, немој да плачеш"
Дневник 01.07.2025
Певачица Сузана Јовановић остала је без вољеног супруга Саше Поповића, који је преминуо ове године, након борбе са опаком болешћу. Удовица се и даље једва носи са губитком, а за медије је открила које су то последње речи које… »
Сузана избачена из емисије: Због онога што је рекла показан јој је излаз са Пинка
Свет & Скандал 01.07.2025
Певачица Сузана Јовановић у суботу је први пут после Сашине смрти стала је пред камере. Иако то није желеле певачица се расплакала говорећи о њему и његовим последњим данима. Сузана Јовановић о Саши Поповићу увек је говорила… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 37 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана