Povezane vesti
Srbijavode naručile studiju o korišćenju materijala iz beogradskih tunela za hidrotehničke projekte
Serbian News Media 01.07.2025
Javno preduzeće “Srbijavode” naručilo je studiju o mogućnostima korišćenja materijala iz iskopa beogradskih tunela za hidrotehnička uređenja na širem području grada. Cilj je da se milioni kubnih metara materijala, nastali iskopavanjem za metro, tunel… »
Srbijavode naručile studiju o mogućnostima korišćenja materijala iz iskopa budućih beogradskih tunela za potrebe…
Ekapija 01.07.2025
Ilustracija (Foto: Shane McLendon/unsplash) Srbijavode naručile su studiju o mogućnostima korišćenja materijala iz iskopa beogradskih tunela za potrebe hidrotehničkih uređenja izabranih lokaliteta na širem području grada. Kako se može zaključiti iz… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana