Povezane vesti

Jakovljević: Ubijanje zmija je zakonom kažnjivo; Šta da radite kad je sretnete

Jakovljević: Ubijanje zmija je zakonom kažnjivo; Šta da radite kad je sretnete

RTV 01.07.2025
BEOGRAD - Hvatač zmija iz Beogradskog tropikarijuma Branislav Jakovljević izjavio je danas da zmija ne bi trebalo da ima na području Beograda, jer im to područje ne prija, ali apeluje na građane da ih ne ubijaju ukoliko dođu u susret sa njima, jer su one… »
Zmija je sve više po Srbiji, njihovo ubijanje zakonom kažnjivo: Evo šta raditi ako se susretnete s njom!

Zmija je sve više po Srbiji, njihovo ubijanje zakonom kažnjivo: Evo šta raditi ako se susretnete s njom!

Telegraf 01.07.2025
Šta raditi ako vas zmija ujede. Hvatač zmija iz Beogradskog tropikarijuma Branislav Jakovljević izjavio je danas da zmija ne bi trebalo da ima na području Beograda, jer im to područje ne prija, ali apeluje na građane da ih ne ubijaju ukoliko dođu u… »
"On je sam sebe ujeo jer je dirao: Zmiju!" Stručnjaci o slučaju iz Kragujevca: Ovo nikako ne treba raditi, otrov se može…

"On je sam sebe ujeo jer je dirao: Zmiju!" Stručnjaci o slučaju iz Kragujevca: Ovo nikako ne treba raditi, otrov se može…

Blic 01.07.2025
Leto je zvanično stiglo, a sa njim i povećana aktivnost zmija koje se sve češće mogu sresti ne samo u prirodi, već i u urbanim sredinama. Kako prepoznati otrovne zmije i na šta treba obratiti pažnju ako naiđemo na njih otkrili su Branislav Jakovljević… »
"On je sam sebe ujeo, jer je dirao zmiju": Predatori sve češće izlaze u gradove, evo šta nikao ne smete da radite

"On je sam sebe ujeo, jer je dirao zmiju": Predatori sve češće izlaze u gradove, evo šta nikao ne smete da radite

Mondo 01.07.2025
Leto donosi povećanu aktivnost zmija koje se sve češće javljaju ne samo u prirodi, već i u gradskim sredinama. Stručnjaci iz beogradskog tropikarijuma i čuveni zmijolovac otkrivaju kako razlikovati otrovne vrste. Leto je zvanično stiglo, a sa njim i… »
Stručnjak objašnjava da li na području Beograda ima zmija: "Njihovo ubijanje zakonom kažnjivo"

Stručnjak objašnjava da li na području Beograda ima zmija: "Njihovo ubijanje zakonom kažnjivo"

Euronews 01.07.2025
Hvatač zmija iz Beogradskog tropikarijuma Branislav Jakovljević izjavio je da zmija ne bi trebalo da ima na području Beograda, jer im to područje ne prija, ali apeluje na građane da ih ne ubijaju ukoliko dođu u susret sa njima, jer su one zaštićena vrsta… »

Blic 01.07.2025
Leto je zvanično stiglo, a sa njim i povećana aktivnost zmija koje se sve češće mogu sresti ne samo u prirodi, već i u urbanim sredinama. Kako prepoznati otrovne zmije i na šta treba obratiti pažnju ako naiđemo na njih otkrili su Branislav Jakovljević… »
Hvatač zmija: Ne bi trebalo da ih bude na području Beograda, njihovo ubijanje kažnjivo

Hvatač zmija: Ne bi trebalo da ih bude na području Beograda, njihovo ubijanje kažnjivo

N1 Info 01.07.2025
Hvatač zmija iz Beogradskog tropikarijuma Branislav Jakovljević izjavio je danas da zmija ne bi trebalo da ima na području Beograda, jer im to područje ne prija, ali apeluje na građane da ih ne ubijaju ukoliko dođu u susret sa njima, jer su one zaštićena… »

Vesti dana »