Повезане вести

Отказан концерт Марије Шерифовић, ово је разлог

Отказан концерт Марије Шерифовић, ово је разлог

Хелло 01.07.2025
Отказан концерт Марије Шерифовић Концерт Марије Шерифовић, који је требало да се одржи 5. јула у Шапцу, отказан је. Тачније, померен је за 1. август. До промене термина дошло је због Звезда Гранда, будући да је певачица… »
Марија Шерифовић отказала концерт, па открила разлоге: "Ако се не буде одржало, ја ћу да се разнесем"

Марија Шерифовић отказала концерт, па открила разлоге: "Ако се не буде одржало, ја ћу да се разнесем"

Мондо 01.07.2025
Певачица Марија Шерифвовић се огласила видно изнервирана и открила разлоге. Марија Шерифовић ове суботе присуствује финалу музичког такмичења Звезда Гранда, па је тако све подредила такмичарима. Она је требало ове суботе да… »
Отказан концерт Марије Шерифовић: Ево шта је разлог! Морала да се огласи, поменула и финале Звезде Гранда

Отказан концерт Марије Шерифовић: Ево шта је разлог! Морала да се огласи, поменула и финале Звезде Гранда

Телеграф 01.07.2025
Поп певачица, Марија Шерифовић, требало је ове суботе да одржи концерт у Шапцу, а сада се огласила и открила разлоге због којих је њен наступ померен. Марија Шерифовић ове суботе присуствује финалу музичког такмичења Звезда… »
Отказан концерт Марије Шерифовић: Певачица се огласила и открила разлоге

Вечерње новости 01.07.2025
МАРИЈА Шерифовић је требало ове суботе да одржи концерт у Шапцу, а сада се огласила и открила разлоге због којих је њен наступ померен. Фото Новости Марија Шерифовић ове суботе присуствује финалу музичког такмичења Звезда… »

Блиц 01.07.2025
Марија Шерифовић је требало ове суботе да одржи концерт у Шапцу, а сада се огласила и открила разлоге због којих је њен наступ померен. Марија Шерифовић ове суботе присуствује финалу музичког такмичења Звезда Гранда, па је тако… »
Отказан концерт Марије Шерифовић! Певачица се огласила и открила разлоге: Ја ћу да се разнесем...

Отказан концерт Марије Шерифовић! Певачица се огласила и открила разлоге: Ја ћу да се разнесем...

Курир 01.07.2025
Марија Шерифовић ове суботе присуствује финалу музичког такмичења Звезда Гранда, па је тако све подредила такмичарима. Марија Шерифовић је требало ове суботе да одржи концерт у Шапцу, а сада се огласила и открила разлоге због… »
Марија Шерифовић издала званично саопштење Певачица о Звездама Гранда изустила ово, поменула и организаторе

Марија Шерифовић издала званично саопштење Певачица о Звездама Гранда изустила ово, поменула и организаторе

Ало 01.07.2025
Марија Шерифовић долази на финале музичког такмичења. Након што је стигла вест да Марија Шерифовић напушта фотељу жирија популарног музичког такмичења, певачица се огласила пред само финале које је одложено за 5. јул. -… »

Вести дана »