Повезане вести

Португалац Бубакар Ђало потписао за ФК Раднички

Глас југа 01.07.2025
„Могу да обећам да ћу увек дати максимум како бих испунио све задатке који ми буду додељени. Упознат сам са чињеницом да клуб има велике амбиције. То је још један од разлога зашто каријеру настављам у Србији и Радничком, зато… »
Некадашњи млади репрезентативац Португала у нишком Радничком

Некадашњи млади репрезентативац Португала у нишком Радничком

Јужне вести 01.07.2025
Нови играч Фудбалског клуба Раднички из Ниша је 28-годишњи Бубакар Ђало, некада члан млађих селекција Португала. Игра у везном реду, а играо је у Португалу, Финској, Сједињеним Америчким Државама и Кувајту. Ђало је рођен 2… »
Питомац Спортингове академије у Радничком

Питомац Спортингове академије у Радничком

Спортски журнал 01.07.2025
Бубакар Ђало нови играч Нишлија. Фудбалер из Гвинеје Бисао Бубакар Ђало нови је играч Радничког из Ниша, пренео је данас клуб. Ђало је рођен 2. фебруара 1997. године у Гвинеји Бисао, али поседује и португалски пасош. Игра на… »

Градски портал 018 01.07.2025
Бубакар Ђало је рођен 2. фебруара 1997. године у Гвинеји Бисао, али поседује и португалски пасош, за чију је земљу играо у млађим селекцијама. Игра на позицији везног играча, а каријеру је градио широм света. „Срећан сам што сам… »
Бубакар Ђало нови играч „Радничког”

Бубакар Ђало нови играч „Радничког”

Нишке вести 01.07.2025
Бубакар Ђало је рођен 02. фебруара 1997. године у Гвинеи Бисао, али поседује и португалски пасош. Игра на позицији везног играча, а каријеру је градио широм света. „Срећан сам што сам дошао у Раднички клуб са богатом традицијом и… »
Две велике вести са Чаира

Две велике вести са Чаира

Спортске.нет 01.07.2025
Раднички из Ниша је прошле сезоне једва изборио опастанак у Супер лиги Србије, морао је да игра бараж против Мачве и био је успешнији, а руководство клуба је одлучно у намери да се нешто слично не понови у ближој будућности… »

Вести дана »