Povezane vesti

Portugalac Bubakar Đalo potpisao za FK Radnički

Glas juga pre 31 dana
„Mogu da obećam da ću uvek dati maksimum kako bih ispunio sve zadatke koji mi budu dodeljeni. Upoznat sam sa činjenicom da klub ima velike ambicije. To je još jedan od razloga zašto karijeru nastavljam u Srbiji i Radničkom, zato što i ja uvek imam… »
Nekadašnji mladi reprezentativac Portugala u niškom Radničkom

Nekadašnji mladi reprezentativac Portugala u niškom Radničkom

Južne vesti pre 31 dana
Novi igrač Fudbalskog kluba Radnički iz Niša je 28-godišnji Bubakar Đalo, nekada član mlađih selekcija Portugala. Igra u veznom redu, a igrao je u Portugalu, Finskoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Kuvajtu. Đalo je rođen 2. februara 1997. godine u… »
Pitomac Sportingove akademije u Radničkom

Pitomac Sportingove akademije u Radničkom

Sportski žurnal pre 31 dana
Bubakar Đalo novi igrač Nišlija. Fudbaler iz Gvineje Bisao Bubakar Đalo novi je igrač Radničkog iz Niša, preneo je danas klub. Đalo je rođen 2. februara 1997. godine u Gvineji Bisao, ali poseduje i portugalski pasoš. Igra na poziciji veznog fudbalera, a… »

Gradski portal 018 pre 31 dana
Bubakar Đalo je rođen 2. februara 1997. godine u Gvineji Bisao, ali poseduje i portugalski pasoš, za čiju je zemlju igrao u mlađim selekcijama. Igra na poziciji veznog igrača, a karijeru je gradio širom sveta. „Srećan sam što sam došao u Radnički, klub… »
Bubakar Đalo novi igrač „Radničkog”

Bubakar Đalo novi igrač „Radničkog”

Niške vesti pre 31 dana
Bubakar Đalo je rođen 02. februara 1997. godine u Gvinei Bisao, ali poseduje i portugalski pasoš. Igra na poziciji veznog igrača, a karijeru je gradio širom sveta. „Srećan sam što sam došao u Radnički klub sa bogatom tradicijom i istorijom. Mogu da… »
Dve velike vesti sa Čaira

Dve velike vesti sa Čaira

Sportske.net pre 31 dana
Radnički iz Niša je prošle sezone jedva izborio opastanak u Super ligi Srbije, morao je da igra baraž protiv Mačve i bio je uspešniji, a rukovodstvo kluba je odlučno u nameri da se nešto slično ne ponovi u bližoj budućnosti. Krenuo je Radnički u… »

Vesti dana »