Повезане вести
Преполовио сам се у затвору, али нисам сломљен, поручује белоруски лидер опозиције
BBC News 01.07.2025
Сергеј Тихановски је био изолован у голим, малим ц́елијама и за ББЦ каже да Белорусија мора ослободити остале политичке затворенике. Сергеј Тихановски једва да је нешто причао више од пет година. Све то време био је држан у… »
Преполовио сам се у затвору, али нисам сломљен, поручује белоруски лидер опозиције
Данас 01.07.2025
Сергеј Тихановски једва да је нешто причао више од пет година. Све то време био је држан у самици и у високо обезбеђеном белоруском затвору зато што се усудио да се супротстави диктатору. Сада је бивши опозициони блогер слободан… »
Радио 021 01.07.2025
Сергеј Тихановски је био изолован у голим, малим ц́елијама и за ББЦ каже да Белорусија мора ослободити остале политичке затворенике. Францесцо Тосто/ББЦ Сергеј Тихановски држи плакат са властитом сликом да би показао како је… »
НИН 01.07.2025
Сергеј Тихановски једва да је нешто причао више од пет година. Све то време био је држан у самици и у високо обезбеђеном белоруском затвору зато што се усудио да се супротстави диктатору. Сада је бивши опозициони блогер слободан… »
Јужне вести 01.07.2025
Францесцо Тосто/ББЦ Сергеј Тихановски држи плакат са властитом сликом да би показао како је изгледао пре него што је ухапшен Сергеј Тихановски једва да је нешто причао више од пет година. Све то време био је држан у самици и у… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 1 минутјош 110 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана