Povezane vesti

"Nudio mi je 100.000 evra za intimne odnose" Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji u Dubaiju

"Nudio mi je 100.000 evra za intimne odnose" Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji u Dubaiju

Alo 01.07.2025
Otkrila šokantne detalje. Nekadašnja zadrugarka Anja Todorović je nedavno govorila o nepristojnim ponudama koje dobija. Tada je ispričala da joj je jedan čovek navodno nudio čak 100.000 evra za intimne usluge, a onda se dotakla prostitucije u Dubaiju. -… »
"Nudili su mi 100.000 evra za intimne usluge!" Anja (25) progovorila o prostituciji, pomenula i Dubai

"Nudili su mi 100.000 evra za intimne usluge!" Anja (25) progovorila o prostituciji, pomenula i Dubai

Telegraf 01.07.2025
Anja Todorović se proslavila učešćem u rijaliti programu "Zadruga", a svojim privatnim životom, objavama i potezima redovno izaziva pažnju javnosti. Bivša zadrugarke je nedavno govorila o nepristojnim ponudama koje dobija. Tada je ispričala da joj je… »
Anja (25) progovorila o prostituciji u Dubaiju: "Nudili su mi 100.000 evra za intimne usluge"

Anja (25) progovorila o prostituciji u Dubaiju: "Nudili su mi 100.000 evra za intimne usluge"

Blic 01.07.2025
Anja Todorović se proslavila takmičenjem u rijaliti šou programu "Zadruga", a nedavno je govorila o nepristojnim ponudama koje dobija. Tada je ispričala da joj je jedan čovek navodno nudio čak 100.000 evra za intimne usluge, a onda se dotakla… »

Vesti dana »