Povezane vesti
Važno za sve Kragujevčane: Evo šta su pokazali rezultati ispitivanja ispravnosti vode sa javnih česmi
Telegraf 01.07.2025
Rezultati ispitivanja mikrobiološke ispravnosti vode za piće sa javnih česama sa izvorskom vodom u Kragujevcu pokazali su da je od 11 analiziranih uzoraka za upotrebu bezbedna i ispravna voda sa tri javne česme, i to u Beloševcu, Teferiču i na Bubnju… »
Izvorska voda bezbedna za upotrebu na tri javne česme u Kragujevcu
iKragujevac 01.07.2025
Rezultati ispitivanja mikrobiološke ispravnosti vode za piće sa javnih česama sa izvorskom vodom pokazali su da je od jedanaest analiziranih uzoraka za upotrebu bezbedna i ispravna voda sa tri javne česme, i to u Beloševcu, Teferiču i na Bubnju. Posle… »
Izvorska voda bezbedna za upotrebu na tri javne česme u Kragujevcu
U centar 01.07.2025
Rezultati ispitivanja mikrobiološke ispravnosti vode za piće sa javnih česama sa izvorskom vodom pokazali su da je od jedanaest analiziranih uzoraka za upotrebu bezbedna i ispravna voda sa tri javne česme, i to u Beloševcu, Teferiču i na Bubnju. Posle… »
Vesti dana »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Selaković usred Skupštine
Danas pre 5 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Insajder pre 4 satijoš 20 povezanih
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 22. april: Oblačno, sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 40 minutajoš 25 povezanih
Do Vidovdana završetak auto-puta do Kraljeva. Vučić: „Gradimo Srbiju i u najtežim vremenima“
Dnevnik pre 29 minutajoš 18 povezanih