Povezane vesti
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu okupila brojne ljubitelje životinja
Nedeljnik 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu, JKP „Veterina Beogradˮ i Fondacija Mozzart zajedno u plemenitoj…
Blic 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Porodica prijavila nestanak muškarca, pripadnika MUP-a: Policija ga našla, on izvršio samoubistvo