Povezane vesti
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu okupila brojne ljubitelje životinja
Nedeljnik 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu, JKP „Veterina Beogradˮ i Fondacija Mozzart zajedno u plemenitoj…
Blic 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Vesti dana »

Najviše snega na Kopaoniku, zavejani putevi u planinskim predelima, domaćinstva bez struje
RTV pre 38 minutajoš 87 povezanih

Protest ispred Skupštine grada Novog Sada: Sednica u toku, građani traže izbore za mesne zajednice
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Vučić u vozu na otvaranju deonice brze pruge Beograd-Subotica: "Veliki uspeh za Srbiju" VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 16 povezanih