Povezane vesti
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu okupila brojne ljubitelje životinja
Nedeljnik 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Moj pas, moja odgovornost: Tribina o odgovornom vlasništvu, JKP „Veterina Beogradˮ i Fondacija Mozzart zajedno u plemenitoj…
Blic 01.07.2025
Dok mi imamo svoju porodicu i prijatelje, naši psi imaju samo nas – mi smo njihova jedina porodica. Ljubimci nisu igračke, već svesna bića za koja smo u potpunosti odgovorni, podsetili su predstavnici JKP „Veterina Beograd“ brojne vlasnike i ljubitelje… »
Vesti dana »
Jokić ipak ispunio kotu za MVP kandidata, Denver slavljem nad Sparsima "spustio zavesu"
RTS pre 20 minutajoš 7 povezanih
Danas oblačnije i vetrovito, uz olujne udare jugoistočnog vetra: temperatura do 22
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Pezeškijan: Glavna prepreka sporazumu dupli standardi SAD; Tramp: Veoma prijateljski razgovori
RTS pre 40 minutajoš 1 povezana
Peskov: Vojna operacija se nastavlja posle uskršnjeg primirja; Zelenski: Ukrajina stoji nepokolebljivo
RTS pre 40 minutajoš 1 povezana