Povezane vesti
Đilas odgovorio Vučiću: ‘Tata je predlagao da se ubije 100 muslimana za jednog Srbina’
Al Jazeera pre 30 dana
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio povodom blokada saobraćajnica, nazvavši ‘imbecilima’ građane koji prelaze ulicu po nekoliko puta. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao je “imbecilima” građane koji posljednjih dana učestalo prelaze… »
Đilas žestoko odgovorio Vučiću: Mogao bi detetu da kažeš... (video)
Pravda pre 30 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, reagovao je na jučerašnju izjavu Aleksandra Vučića o ljudima koji neprestanim prelaskom pešačkih prelaza blokiraju ulice. - Zamislite pita vas dete: Šta si tata danas radio? Ej 400 puta sam prešao istu… »
Đilas reagovao na Vučićevu izjavu o blokaderima
Serbian News Media pre 30 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, reagovao je na jučerašnju izjavu Aleksandra Vučića o ljudima koji neprestanim prelaskom pešačkih prelaza blokiraju ulice. „Zamislite pita vas dete: Šta si tata danas radio? Ej 400 puta sam prešao istu… »
Đilas reagovao na Vučićevu izjavu o blokaderima: „Mogao bi detetu da kažeš da si nekog čiku nazvao imbecilom jer se borio za…
Nova pre 30 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, reagovao je na jučerašnju izjavu Aleksandra Vučića o ljudima koji neprestanim prelaskom pešačkih prelaza blokiraju ulice. „Zamislite pita vas dete: Šta si tata danas radio? Ej 400 puta sam prešao istu… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk Split: Crno-beli već znaju sve o žrebu za Ligu konferencije
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih

Stupaju na snagu Trampove carine: Daleko od obećanih 90 trgovinskih sporazuma
Forbes pre 25 minutajoš 5 povezanih

Spasioci i dalje izvlače tela iz ruševina, među 26 poginulih i 3 dece: Stravične slike ruskog napada na Kijev
Telegraf pre 10 minutajoš 8 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih