Povezane vesti
Vučić: Nećete da blokirate Gazelu, aerodrom, Kostolac - svi ćete biti pohapšeni
N1 Info 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi modža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. "Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo, to su… »
Vučić: Mogao bih da pomilujem nekog od optuženih studenata
NIN 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi moža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. "Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo… »
Vučić: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene
Telegraf 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da blokaderima neće biti dozvoljeno da blokiraju bilo koji objekat od vitalnog značaja i dodao da je bio šokiran prvobitnom odlukom Tužilaštva da oni koji su kršili zakone nisu krivi. "Nikada nećete… »
Predsednik: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene; Želimo da gradimo i privlačimo investitore
RTV 01.07.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da blokaderima neće biti dozvoljeno da blokiraju bilo koji objekat od vitalnog značaja i dodao da je bio šokiran prvobitnom odlukom Tužilaštva da oni koji su kršili zakone nisu krivi… »
Vučić: Možda ipak nekog pomilujem
Nova 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi moža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. „Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo… »
Vesti dana »
Ukroenergo: Kijev i pet ukrajinskih oblasti ostali bez struje nakon ruskih napada
Insajder pre 33 minutajoš 19 povezanih
Kreni-Promeni: Tanja Mićić stigla u policiju da da izjavu, građani je dočekali aplauzom
Beta pre 59 minutajoš 14 povezanih
Hitan alarm na letu iz Dubaija: Avion aktivirao kod za otmicu, vojska podigla borbene lovce
Mondo pre 38 minutajoš 18 povezanih
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 23 povezane
OFAK danas odlučuje o produžetku licence NIS-u: Ekonomista ne veruje u postizanje dogovora Mađara i Rusa
Telegraf pre 33 minutajoš 13 povezanih