Povezane vesti

Vučić: Nećete da blokirate Gazelu, aerodrom, Kostolac - svi ćete biti pohapšeni

Vučić: Nećete da blokirate Gazelu, aerodrom, Kostolac - svi ćete biti pohapšeni

N1 Info 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi modža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. "Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo, to su… »
Vučić: Mogao bih da pomilujem nekog od optuženih studenata

Vučić: Mogao bih da pomilujem nekog od optuženih studenata

NIN 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi moža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. "Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo… »
Vučić: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene

Vučić: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene

Telegraf 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da blokaderima neće biti dozvoljeno da blokiraju bilo koji objekat od vitalnog značaja i dodao da je bio šokiran prvobitnom odlukom Tužilaštva da oni koji su kršili zakone nisu krivi. "Nikada nećete… »
Predsednik: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene; Želimo da gradimo i privlačimo investitore

Predsednik: Blokade vitalnih objekata nikada neće biti dozvoljene; Želimo da gradimo i privlačimo investitore

RTV 01.07.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da blokaderima neće biti dozvoljeno da blokiraju bilo koji objekat od vitalnog značaja i dodao da je bio šokiran prvobitnom odlukom Tužilaštva da oni koji su kršili zakone nisu krivi… »
Vučić: Možda ipak nekog pomilujem

Vučić: Možda ipak nekog pomilujem

Nova 01.07.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da bi moža nekoga od optuženih studenata mogao da pomiluje, iako je pre nekoliko dana rekao da to neće raditi. „Pre neki dan sam razmišljao. Rekao sam da nema nikakvih pomilovanja i bilo mi je krivo… »

Vesti dana »