Повезане вести

Вучић: Нећете да блокирате Газелу, аеродром, Костолац - сви ћете бити похапшени

Вучић: Нећете да блокирате Газелу, аеродром, Костолац - сви ћете бити похапшени

Н1 Инфо 01.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би моџа некога од оптужених студената могао да помилује, иако је пре неколико дана рекао да то неће радити. "Пре неки дан сам размишљао. Рекао сам да нема никаквих помиловања и… »
Вучић: Могао бих да помилујем неког од оптужених студената

Вучић: Могао бих да помилујем неког од оптужених студената

НИН 01.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да би можа некога од оптужених студената могао да помилује, иако је пре неколико дана рекао да то неће радити. "Пре неки дан сам размишљао. Рекао сам да нема никаквих… »
Вучић: Блокаде виталних објеката никада неће бити дозвољене

Вучић: Блокаде виталних објеката никада неће бити дозвољене

Телеграф 01.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да блокадерима неће бити дозвољено да блокирају било који објекат од виталног значаја и додао да је био шокиран првобитном одлуком Тужилаштва да они који су кршили законе… »
Председник: Блокаде виталних објеката никада неће бити дозвољене; Желимо да градимо и привлачимо инвеститоре

Председник: Блокаде виталних објеката никада неће бити дозвољене; Желимо да градимо и привлачимо инвеститоре

РТВ 01.07.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да блокадерима неће бити дозвољено да блокирају било који објекат од виталног значаја и додао да је био шокиран првобитном одлуком Тужилаштва да они који су кршили… »
Вучић: Можда ипак неког помилујем

Вучић: Можда ипак неког помилујем

Нова 01.07.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да би можа некога од оптужених студената могао да помилује, иако је пре неколико дана рекао да то неће радити. „Пре неки дан сам размишљао. Рекао сам да нема никаквих… »

Вести дана »