Povezane vesti
Vučić: Narednih dana otvaramo novu nemačku fabriku u Čačku - PWO
Euronews 01.07.2025
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras da će narednih dana biti otvorena nova nemačka fabrika PWO u Čačku. "I sutra, prekosutra, više ne znam tačno, nakosutra, u Čačku otvaramo novu fabriku. Posle Forverka dolazi nova fabrika - PWO, takođe Nemci… »
Vučić: Narednih dana otvaramo novu nemačku fabriku u Čačku
Politika 01.07.2025
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras da će narednih dana biti otvorena nova nemačka fabrika PWO u Čačku. "I sutra, prekosutra, više ne znam tačno, nakosutra, u Čačku otvaramo novu fabriku. Posle Forverka dolazi nova fabrika - PWO, takođe Nemci… »
Vučić: Narednih dana otvaramo novu nemačku fabriku u Čačku - PWO
Telegraf 01.07.2025
Vesti dana »
Vatrena stihija guta Španiju i Francusku: Više od 200.000 ljudi primorano na evakuaciju, požar preti Madridu
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Stefanović: SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, Vučić: Nisu slučajno ukinute
Radio sto plus pre 30 minutajoš 12 povezanih
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih
Odluka o akcizama na gorivo produžena do 2. avgusta - Niže tarife za benzin i dizel
Ekapija pre 2 satajoš 14 povezanih