Povezane vesti
(Video) Ana Bekuta napravila: Dar-mar na veselju sanje Maletić Pevačice se smenjuju za mikrofonom, a domaćica uživa kao nikad…
Blic pre 31 dana
Folk pevačica Sanja Maletić i njen suprug slave ćerki Vanji 1. rođendan, a tom prilikom organizovali su slavlje u Bijeljini. Oni su porodično oduvali svećicu na torti svoje naslednice, koju su dugo čekali i dobili je vantelesnom oplodnjom, dok je… »
Emotivan trenutak na proslavi 1.: Rođendana pevačice Sanja Maletić sa mužem i naslednicom oduvala svećicu: Godinama su čekali…
Blic pre 30 dana
Pevačica Sanja Maletić i njen suprug slave ćerki Vanji 1. rođendan, a tom prilikom organizovali su slavlje u Bijeljini. Oni su porodično oduvali svećicu na torti svoje naslednice, koju su dugo čekali i dobili je vantelesnom oplodnjom. Sanja se potrudila… »
"Bila sam na putu da odustanem": Sanja Maletić kroz suze o majčinstvu i ćerki: "Ja sam uspela da rodim u 52. godini…
Blic pre 30 dana
Pevačica Sanja Maletić u 52. godini ostvarila je svoju veliku želju - da postane majka, a danas svojoj naslednici Vanji proslavlja 1. rođendan. Sanja je napravila veliko gala veselje u Bijeljini, a sada je istakla koliko je srećna povodom porodičnog… »
Vesti dana »

TOK: Momirović, Vesić i saradnici oštetili državu za 115 miliona dolara
Glas Zaječara pre 15 minutajoš 149 povezanih

Dodik jasno i glasno poručio: Ostajem predsednik Srpske, neće biti vanrednih izbora
Kurir pre 5 minutajoš 50 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 1 satjoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 64 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 37 povezanih