Povezane vesti
(Video) Ana Bekuta napravila: Dar-mar na veselju sanje Maletić Pevačice se smenjuju za mikrofonom, a domaćica uživa kao nikad…
Blic 01.07.2025
Folk pevačica Sanja Maletić i njen suprug slave ćerki Vanji 1. rođendan, a tom prilikom organizovali su slavlje u Bijeljini. Oni su porodično oduvali svećicu na torti svoje naslednice, koju su dugo čekali i dobili je vantelesnom oplodnjom, dok je… »
Emotivan trenutak na proslavi 1.: Rođendana pevačice Sanja Maletić sa mužem i naslednicom oduvala svećicu: Godinama su čekali…
Blic 01.07.2025
Pevačica Sanja Maletić i njen suprug slave ćerki Vanji 1. rođendan, a tom prilikom organizovali su slavlje u Bijeljini. Oni su porodično oduvali svećicu na torti svoje naslednice, koju su dugo čekali i dobili je vantelesnom oplodnjom. Sanja se potrudila… »
"Bila sam na putu da odustanem": Sanja Maletić kroz suze o majčinstvu i ćerki: "Ja sam uspela da rodim u 52. godini…
Blic 01.07.2025
Pevačica Sanja Maletić u 52. godini ostvarila je svoju veliku želju - da postane majka, a danas svojoj naslednici Vanji proslavlja 1. rođendan. Sanja je napravila veliko gala veselje u Bijeljini, a sada je istakla koliko je srećna povodom porodičnog… »
Vesti dana »

Vlahović dvostruki strelac u remiju Juventusa, pobede Reala, Karabaga i Totenhema u LŠ
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To je laž'
BBC News pre 30 minutajoš 13 povezanih