Povezane vesti
Ko u državnom sistemu zarađuje 5.000 evra: Tragom Vučićeve priče o „nezahvalniku“
Nedeljnik 02.07.2025
„Obezbedio sam nekom čoveku da u državnom sistemu ima 5.000 evra platu. Molio me je da bude umesto nekog stranačkog kandidata, on nije kao stranački. Ja sam molio Vučevića i one da ga smeste na neko mesto. Ništa nemam s njim, on je to rekao. Verovatno… »
„Vučić priznao krivično delo i – ništa“: Predsednik zaposlio čoveka u državnu službu, za platu od 5.000 evra
Danas 01.07.2025
Priča predsednika Aleksandar Vučića koju je ispričao tokom poslednjeg obraćanja naciji, u kojoj je izvesnom čoveku „na molbu“, našao posao u državnoj firmi, navodno mesto sa platom od 5.000 evra, a zatim se iznenadio njegovom nelojalnošću, kada ga je… »
Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje: Na snazi narandžasti meteo-alarm za Srem – opasnost od nepogoda i grada
Ozon pre 16 minutajoš 14 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 21 minutajoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Eksplozije kod najveće nuklearke u Evropi, vije se dim! Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) se oglasila o meti napada na Zaporožje (foto, video)
Kurir pre 36 minutajoš 2 povezane

Orban: Ne priznajemo presudu Dodiku, Mađarska mora da stvori istorijski savez sa Srbima
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana