Povezane vesti
Ko u državnom sistemu zarađuje 5.000 evra: Tragom Vučićeve priče o „nezahvalniku“
Nedeljnik 02.07.2025
„Obezbedio sam nekom čoveku da u državnom sistemu ima 5.000 evra platu. Molio me je da bude umesto nekog stranačkog kandidata, on nije kao stranački. Ja sam molio Vučevića i one da ga smeste na neko mesto. Ništa nemam s njim, on je to rekao. Verovatno… »
„Vučić priznao krivično delo i – ništa“: Predsednik zaposlio čoveka u državnu službu, za platu od 5.000 evra
Danas 01.07.2025
Priča predsednika Aleksandar Vučića koju je ispričao tokom poslednjeg obraćanja naciji, u kojoj je izvesnom čoveku „na molbu“, našao posao u državnoj firmi, navodno mesto sa platom od 5.000 evra, a zatim se iznenadio njegovom nelojalnošću, kada ga je… »
Vesti dana »
Jokiće prekinuo niz od 191 utakmice sa dvocifrenim brojem poena (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 26 povezanih
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 23 minutajoš 18 povezanih
Udara olujna košava: Spremite se za haos – vetar nosi sve pred sobom, pola Srbije pod meteoalarmom
Mondo pre 43 minutajoš 17 povezanih
Teretna vozila na graničnim prelazima satima čekaju na izlaz, na pojedinim deonicama ima snega na putu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
Iran nastavio napade na Izrael i zemlje Zaliva zbog ubistva najvišeg vojnog zvaničnika Laridžanija
N1 Info pre 18 minutajoš 4 povezane