Povezane vesti
"Oče moj, bio bi ponosan na mene i leu šta smo sve preživele": Jovana Jeremić otkrila čime se preokupirala posle smrti u…
Blic 02.07.2025
Voditeljka Jovana Jeremić sahranila je oca Miodraga, za kojeg je bila izuzetno vezana. Jovana prolazi kroz veoma težak period, a ćerka Lea joj je najveća podrška i od nje se ne odvaja. Jeremićka je sada na Instagramu podelila fotografiju sa naslednicom i… »
Jovana Jeremić se oglasila nakon smrti oca: Podelila veliku novost zbog koje svi čestitaju, to je čini srećnom
Telegraf 02.07.2025
Voditeljka Jovana Jeremić prolazi kroz veoma težak period, jer je nedavno izgubila jednu od najvažnijih figura u životu - oca, za kog je bila vezana. Ćerka Lea joj je u ovim trenucima najveća podrška, gotovo da se ne odvajaju. Jeremićeva je sada podelila… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 1 satjoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 46 minutajoš 47 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 7 satijoš 32 povezane