Povezane vesti
"Oče moj, bio bi ponosan na mene i leu šta smo sve preživele": Jovana Jeremić otkrila čime se preokupirala posle smrti u…
Blic pre 27 dana
Voditeljka Jovana Jeremić sahranila je oca Miodraga, za kojeg je bila izuzetno vezana. Jovana prolazi kroz veoma težak period, a ćerka Lea joj je najveća podrška i od nje se ne odvaja. Jeremićka je sada na Instagramu podelila fotografiju sa naslednicom i… »
Jovana Jeremić se oglasila nakon smrti oca: Podelila veliku novost zbog koje svi čestitaju, to je čini srećnom
Telegraf pre 27 dana
Voditeljka Jovana Jeremić prolazi kroz veoma težak period, jer je nedavno izgubila jednu od najvažnijih figura u životu - oca, za kog je bila vezana. Ćerka Lea joj je u ovim trenucima najveća podrška, gotovo da se ne odvajaju. Jeremićeva je sada podelila… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Kraljevčani večeras posećuju vlasnika obezbeđenja koje je napalo studente
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 6 satijoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova": Đorđe David o odlasku Viki Miljković i Bosanca iz Zvezda Granda - muzičar u šoku: "ni sa kim se nije pozdravio"
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 22 povezane