Povezane vesti

Čuka se ne zaustavlja, veliki talenat partizana dolazi na banovo brdo! Brđani dogovorili veliki transfer, Arnaut poručuje…

Čuka se ne zaustavlja, veliki talenat partizana dolazi na banovo brdo! Brđani dogovorili veliki transfer, Arnaut poručuje…

Kurir pre 28 dana
Pripreme za novu sezonu su počele i u omladinskom pogonu Čukaričkog, a već na startu iz kluba sa Banovog brda stižu zanimljive vesti. Ekipa je dodatno osnažena dolaskom Veljka Žurića, bivšeg kapitena kadetske selekcije Crvene zvezde, koji će… »
Veliki talenat Partizana prešao u Čukarički

Veliki talenat Partizana prešao u Čukarički

Sportski žurnal pre 28 dana
„Od prvog razgovora osetio sam da je ovo najbolja sredina za moj dalji razvoj i korak napred u karijeri“. Omladinci Čukaričkog počeli su sa pripremama, uz još jedno pojačanje. Posle dolaska nekadašnjeg kapitena kadetske selekcije Crvene zvezde Veljka… »
Veliki talenat Partizana Ognjen Kostić dogovorio saradnju sa Čukaričkim

Veliki talenat Partizana Ognjen Kostić dogovorio saradnju sa Čukaričkim

Dnevnik pre 28 dana
Dok prvi tim vredno radi na Bledu, pripremajući se za sezonu u kojoj će klub proslaviti stogodišnjicu postojanja, punom parom rade i u Omladinskoj školi Čukaričkog. Pripreme su počeli omladinci, koji su još ranije dobili pojačanje u vidu dolaska… »
Čukarički dogovorio saradnju sa velikim talentom Partizana

Čukarički dogovorio saradnju sa velikim talentom Partizana

Sport klub pre 28 dana
Pripreme za novu sezonu su počeli i omladinci Čukaričkog, koji su još ranije dobili pojačanje u vidu dolaska nekadašnjeg kapitena kadetske selekcije Crvene zvezde Veljka Žurića, nedugo potom prvi profesionalni ugovor potpisao je Andrej Ilić, jedan od… »
Čukarički doveo jednog od najvećih talenata Partizana

Čukarički doveo jednog od najvećih talenata Partizana

Telegraf pre 28 dana
Dok seniorski tim Čukaričkog boravi na pripremama na Bledu, aktivnosti se uveliko odvijaju i u omladinskom pogonu kluba sa Banovog brda. Novi član Omladinske škole postao je Ognjen Kostić, fudbaler rođen 2010. godine, koji je prethodno nastupao za mlađe… »

Vesti dana »

"Ne zanima me" Tramp poslao oštru poruku Rusiji

"Ne zanima me" Tramp poslao oštru poruku Rusiji

Alo pre 30 minutajoš 19 povezanih
Feđini ''ratnici'' osvajaju Farska Ostrva

Feđini ''ratnici'' osvajaju Farska Ostrva

Sportske.net pre 45 minutajoš 25 povezanih
Sunčano i toplije, u nedelju novo naoblačenje

Sunčano i toplije, u nedelju novo naoblačenje

Glas Zaječara pre 1 satjoš 16 povezanih