Povezane vesti
Bratina: Ružno ponašanje prema novinarima i građanima - kultura podržana izborom filmova na TV i serija sa RTS
N1 Info 02.07.2025
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je, povodom napada na novinare prilikom izbora u Kosjeriću, da novinari moraju da budu zaštićeni. "Ja stvarno smatram da novinari moraju da budu zaštićeni kada rade svoj posao. To je, u… »
Bratina: Novinari moraju da budu zaštićeni kada rade svoj posao
RTV 02.07.2025
BEOGRAD - Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas, povodom napada na novinare prilikom izbora u Kosjeriću, da novinari moraju da budu zaštićeni. "Ja stvarno smatram da novinari moraju da budu zaštićeni kada rade svoj… »
Bratina: Novinari moraju da budu zaštićeni kada rade svoj posao
Telegraf 02.07.2025
Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina izjavio je danas, povodom napada na novinare prilikom izbora u Kosjeriću, da novinari moraju da budu zaštićeni. - Ja stvarno smatram da novinari moraju da budu zaštićeni kada rade svoj posao. To je… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi protestovali ispred Tužilaštva za za organizovani kriminal (TOK)
Blic pre 51 minutajoš 23 povezane
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Evo ko su ko su novi vlasnici Imleka! Jedan je vodio ”Marbo”, a drugi proizvodio smrznutu hranu i sokove
Dnevnik pre 21 minutajoš 36 povezanih
Vanredna situacija proglašena u Vranju zbog izlivanja Južne Morave i rizika od poplava
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih