Povezane vesti
Pevačica (28) očajna jer joj muškarci ne prilaze: "Ne znam šta je, da li se plaše ili sam odbojna"
Blic 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Pevačicu trudnu suprug prevario sa drugom pevačicom! Ona sada potpuno izgubila veru u ljubav: Da li sam ja odbojna?
Kurir 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju " Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama… »
Pevačicu trudnu prevario muž i to sa njenom koleginicom! Haos na estradi, ona potpuno izgubila veru u ljubav
Telegraf 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Inače, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Vesti dana »
Potpredsednica Skupštine Srbije: Cilj je da do kraja ove nedelje bude formiran Savet REM
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 51 povezana
Ruska PVO oborila 519 ukrajinskih dronova tokom noći iznad ruskih regiona
Blic pre 41 minutajoš 37 povezanih
Uefa udarila na odluku Fife: Prešli ste crvenu liniju ukidanjem suspenzije Balogunu
RTS pre 11 minutajoš 74 povezane
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih