Povezane vesti

Pevačica (28) očajna jer joj muškarci ne prilaze: "Ne znam šta je, da li se plaše ili sam odbojna"

Pevačica (28) očajna jer joj muškarci ne prilaze: "Ne znam šta je, da li se plaše ili sam odbojna"

Blic pre 7 dana
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Pevačicu trudnu suprug prevario sa drugom pevačicom! Ona sada potpuno izgubila veru u ljubav: Da li sam ja odbojna?

Pevačicu trudnu suprug prevario sa drugom pevačicom! Ona sada potpuno izgubila veru u ljubav: Da li sam ja odbojna?

Kurir pre 7 dana
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju " Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama… »
Pevačicu trudnu prevario muž i to sa njenom koleginicom! Haos na estradi, ona potpuno izgubila veru u ljubav

Pevačicu trudnu prevario muž i to sa njenom koleginicom! Haos na estradi, ona potpuno izgubila veru u ljubav

Telegraf pre 7 dana
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Inače, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »

Vesti dana »