Povezane vesti
Pevačica (28) očajna jer joj muškarci ne prilaze: "Ne znam šta je, da li se plaše ili sam odbojna"
Blic 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Pevačicu trudnu suprug prevario sa drugom pevačicom! Ona sada potpuno izgubila veru u ljubav: Da li sam ja odbojna?
Kurir 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju " Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama… »
Pevačicu trudnu prevario muž i to sa njenom koleginicom! Haos na estradi, ona potpuno izgubila veru u ljubav
Telegraf 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Inače, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Vesti dana »
(Mape) Olujna košava i debeli minus - deprimirajući miks! Detaljna RHMZ prognoza za petak i vikend kao da poručuje - ostani kod kuće
Blic pre 29 minutajoš 6 povezanih
Veliki preokret Zvezde u Milanu: Crveno-beli savladali Armani (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 3 povezane