Povezane vesti
Pevačica (28) očajna jer joj muškarci ne prilaze: "Ne znam šta je, da li se plaše ili sam odbojna"
Blic 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Pevačicu trudnu suprug prevario sa drugom pevačicom! Ona sada potpuno izgubila veru u ljubav: Da li sam ja odbojna?
Kurir 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju " Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Naime, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama… »
Pevačicu trudnu prevario muž i to sa njenom koleginicom! Haos na estradi, ona potpuno izgubila veru u ljubav
Telegraf 02.07.2025
Pevačica Dada Mešaljić (28) koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", priznaje da joj muškarci uopšte ne prilaze. Inače, Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila u drugom stanju. Ona je nakon razvoda nastavila da sama brine… »
Vesti dana »
Amerikanci odobrili izraelske udare na Hezbolah: Od napada izuzet Bejrut zbog zabrinutosti da će bombardovanje naneti štetu pregovorima sa Iranom
Kurir pre 4 satijoš 34 povezane
Rekordne vrućine u Britaniji: London dva dana zaredom beleži istorijske temperature
Euronews pre 7 satijoš 28 povezanih
Vesna Marjanović se oprašta od Mićunovića: Dragi Profo, hvala što si bio naš univerzitet, i životni mentor u borbi za slobodu, etiku, demokratsko društvo
Danas pre 8 satijoš 53 povezane
Havarija na sistemu Rzav: Više od 200.000 ljudi u Zapadnoj Srbiji ostalo bez vode (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane