Povezane vesti
Vlasnik kafića ima opekotine: Ovako danas izgleda lokal u kojem su tinejdžeri bacili baklju (foto)
Blic pre 30 dana
"Videla sam policiju i Hitnu pomoć. Čula sam da su neki klinci ušli i bacili baklju. Tada je povređen vlasnik lokala", kaže za "Blic" radnica prodavnice koja se nalazi nedaleko od kafića na Vračaru koji je sinoć goreo zbog bačene baklje. Dan nakon požara… »
Vlasnik kafića ima opekotine: Ovako danas izgleda lokal u kojem su tinejdžeri bacili baklju (foto)
Blic pre 30 dana
"Videla sam policiju i Hitnu pomoć. Čula sam da su neki klinci ušli i bacili baklju. Tada je povređen vlasnik lokala", kaže za "Blic" radnica prodavnice koja se nalazi nedaleko od kafića na Vračaru koji je sinoć goreo zbog bačene baklje. Dan nakon požara… »
Vesti dana »

Zelenski zahvalio Trampu na spremnosti da održi sastanak između njega i Putina: " Samo to će ubediti Moskvu da zaista radi na miru"
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Danas slavimo Svetog Iliju Gromovnika: Veliki srpski svetac, ove stvari nikako ne bi trebalo da radite
Mondo pre 30 minutajoš 3 povezane