Povezane vesti

Danas je poznati pevač, a nekada je krao od ljudi! Progovorio o svemu: Radio sam kao taksista i ako vidiš da možeš da zakineš…

Danas je poznati pevač, a nekada je krao od ljudi! Progovorio o svemu: Radio sam kao taksista i ako vidiš da možeš da zakineš…

Kurir pre 27 dana
Pevač Boban Rajović jedno vreme je radio kao taksista o čemu je javno govorio. Boban je iskreno govorio o periodu kada je radio kao taksi vozač, a priznao je i da je krao novac od mušterija. - Vozio sam taksi sedam godina u Danskoj. Sećam se, posle… »
Boban Rajović krao dok je radio kao taksista: "Vidim mušteriju i odmah naštelujem taksimetar"

Boban Rajović krao dok je radio kao taksista: "Vidim mušteriju i odmah naštelujem taksimetar"

Mondo pre 27 dana
Pevač Boban Rajović priznao da je znao da "zaradi ekstra" dok je radio kao taksista pre 20 godina. Danas je Boban Rajović jedno od prepoznatljivih imena domaće muzičke scene, a malo ko zna da se pevač pre više od dve decenije oprobao u ulozi taksiste. "… »
„Ako vidiš da možeš da zakineš, to i uradiš“: Poznati pevač krao narod dok je radio kao taksista devedestih

„Ako vidiš da možeš da zakineš, to i uradiš“: Poznati pevač krao narod dok je radio kao taksista devedestih

Nova pre 27 dana
Pevač Boban Rajović jedno vreme je radio kao taksista o čemu je javno govorio. Boban Rajović je više puta otvoreno govorio o periodu kada je radio kao taksi vozač, a priznao je i da je krao novac od mušterija. „Vozio sam taksi sedam godina u Danskoj… »
"Krao sam dok sam bio taksista": Poznati pevač radio kao profesionalni vozač, pa otkrio kako je varao mušterije: "Ako vidiš da…

"Krao sam dok sam bio taksista": Poznati pevač radio kao profesionalni vozač, pa otkrio kako je varao mušterije: "Ako vidiš da…

Blic pre 27 dana
Pevač Boban Rajović jedno vreme je radio kao taksista o čemu je javno govorio. Boban je iskreno govorio o periodu kada je radio kao taksi vozač, a priznao je i da je krao novac od mušterija. - Vozio sam taksi sedam godina u Danskoj. Sećam se, posle… »
"Krao sam dok sam bio taksista" Pevač posle 20 godina otkrio kako je varao: "Kad vidim mušteriju, naštelujem taksimetar"

"Krao sam dok sam bio taksista" Pevač posle 20 godina otkrio kako je varao: "Kad vidim mušteriju, naštelujem taksimetar"

Alo pre 27 dana
Pevač priznao da je radio "ispod ruke" Danas je Boban Rajović jedno od prepoznatljivih imena domaće muzičke scene, a malo ko zna da se pevač pre više od dve decenije oprobao u ulozi taksiste. - Vozio sam taksi sedam godina u Danskoj. Sećam se, posle… »

Vesti dana »