Повезане вести
Фудбалер брутално оплео по Партизану као нико пре: Најгоре искуство, каснили су са платама, а онда престали да их плаћају!
Курир 02.07.2025
Натан де Медина је напустио Партизан након истека уговора и одмах брутално оплео по клубу. Дефанзивац је у септембру 2023. године стигао у Хумску, али је у црно-белом дресу играо на само осам званичних утакмица. Са истеком… »
"Партизан најгоре искуство у каријери, дугују ми три плате, Србима и више!"
Спортске.нет 02.07.2025
Стигао је Натан Де Медина у Партизан као значајно појачање септембра 2023. године, али је за две сезоне одиграо укупно осам утакмица и није оставио практично никакав траг у Хумској. Томе су кумовале повреде, али и неразумевање… »
"Мени дугују три, некима шест плата": Фудбалер кога је ујео пас распалио по Партизану
Мондо 02.07.2025
Натан де Медина каже да му Партизан дугује велики новац и да је то најгоре искуство које је имао у каријери. Доскорашњи фудбалер Партизана Натан де Медина каже да му је боравак у Хумској "најгоре исксутво у каријери", а… »
Медина осуо паљбу по Партизану: "Најгоре искуство у каријери... Дугују ми 3 плате, Србима 5 или 6"
Телеграф 02.07.2025
У септембру 2023. године као велико појачање у Партизан је стигао Натан Де Медина, човек који је имао богато искуство из Немачке и Холандије. Ипак, он је скупио само осам мечева током две сезоне у овом клубу, због чега је постао… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 10 минутајош 38 повезаних

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова пре 2 сатајош 7 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 1 сатјош 20 повезаних