Povezane vesti
Fudbaler brutalno opleo po Partizanu kao niko pre: Najgore iskustvo, kasnili su sa platama, a onda prestali da ih plaćaju!
Kurir pre 29 dana
Natan de Medina je napustio Partizan nakon isteka ugovora i odmah brutalno opleo po klubu. Defanzivac je u septembru 2023. godine stigao u Humsku, ali je u crno-belom dresu igrao na samo osam zvaničnih utakmica. Sa istekom ugovora 30. juna, završio se i… »
"Partizan najgore iskustvo u karijeri, duguju mi tri plate, Srbima i više!"
Sportske.net pre 29 dana
Stigao je Natan De Medina u Partizan kao značajno pojačanje septembra 2023. godine, ali je za dve sezone odigrao ukupno osam utakmica i nije ostavio praktično nikakav trag u Humskoj. Tome su kumovale povrede, ali i nerazumevanje sa bivšom upravom kluba… »
"Meni duguju tri, nekima šest plata": Fudbaler koga je ujeo pas raspalio po Partizanu
Mondo pre 29 dana
Natan de Medina kaže da mu Partizan duguje veliki novac i da je to najgore iskustvo koje je imao u karijeri. Doskorašnji fudbaler Partizana Natan de Medina kaže da mu je boravak u Humskoj "najgore isksutvo u karijeri", a crno-bele optužio je i da mu… »
Medina osuo paljbu po Partizanu: "Najgore iskustvo u karijeri... Duguju mi 3 plate, Srbima 5 ili 6"
Telegraf pre 29 dana
U septembru 2023. godine kao veliko pojačanje u Partizan je stigao Natan De Medina, čovek koji je imao bogato iskustvo iz Nemačke i Holandije. Ipak, on je skupio samo osam mečeva tokom dve sezone u ovom klubu, zbog čega je postao i jedan od najgorih… »
Vesti dana »

Velika akcija hapšenja JTOK-a za pad nadstrešnice: Privedeno 14 osoba, među njima i bivši ministar Tomislav Momirović
Nova pre 13 minutajoš 57 povezanih

Mediji: U toku pokušaj državnog udara, jutros uhapšen Tomislav Momirović
IndeksOnline pre 3 minutajoš 25 povezanih

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 53 minutajoš 50 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih

FOTO Nisu oni džabe nazvani „Partizanove bebe“: Ova slika raspametila sve „grobare“ – nadaju se da je ovo tek početak
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih