Povezane vesti
Pop i popadija se naljutili na Veru Matović zbog pesme: Zbog ovih stihova je na kraju pričala sa sveštenikom
Mondo 02.07.2025
Tekst pesme "Pitala sam popa" pevačice Vere Matović, privukao je pažnju javnosti, ali nije naišao na odobravanje svih. Pevačica Vera Matović je otkrila da su se neki sveštenici i njihove supruge, popadije, naljutili jer nisu razumeli šta je želela da… »
Pop i popadija se naljutili na našu veru Matović zbog pesme a: ona dobila blagoslov od sveštenika: "Nisu shvatili"
Blic 02.07.2025
Poznata folkerka Vera Matović priznala je da je njena pesma "Pitala sam popa" naišla na neočekivane reakcije, posebno među sveštenstvom. Tekst pesme "Pitala sam popa" privukao je pažnju zbog svoje intrigantne poruke, ali nije naišao na odobravanje svih… »
Pop i popadija zamerili pevačici zbog pesme, a onda usledio šok! Sveštenik joj dao blagoslov: Nisu shvatili...
Telegraf 02.07.2025
Pevačica Vera Matović otkrila je da njena pesma "Pitala sam popa" nije naišla na očekivanu reakciju, već je izazvala burne komentare - naročito među pripadnicima crkve. Vera je otkrila da su se neki sveštenici i njihove supruge, popadije, naljutili jer… »
Sveštenik i popadija bili besni na veru Matović! Zbog pesme "Pitala sam popa" dobila žestoke kritike, a nakon što im se…
Kurir 02.07.2025
Poznata folkerka Vera Matović priznala je da je njena pesma " Pitala sam popa" naišla na neočekivane reakcije, posebno među sveštenstvom Tekst pesme "Pitala sam popa" privukao je pažnju zbog svoje intrigantne poruke, ali nije naišao na odobravanje svih… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 59 povezanih

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima
Nova pre 16 minutajoš 31 povezana

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 53 povezane

Upucan Čarli Kirk, konzervativni aktivista i Trampov saradnik
Radio 021 pre 16 minutajoš 24 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 26 minutajoš 28 povezanih