Povezane vesti
Pop i popadija se naljutili na Veru Matović zbog pesme: Zbog ovih stihova je na kraju pričala sa sveštenikom
Mondo pre 27 dana
Tekst pesme "Pitala sam popa" pevačice Vere Matović, privukao je pažnju javnosti, ali nije naišao na odobravanje svih. Pevačica Vera Matović je otkrila da su se neki sveštenici i njihove supruge, popadije, naljutili jer nisu razumeli šta je želela da… »
Pop i popadija se naljutili na našu veru Matović zbog pesme a: ona dobila blagoslov od sveštenika: "Nisu shvatili"
Blic pre 27 dana
Poznata folkerka Vera Matović priznala je da je njena pesma "Pitala sam popa" naišla na neočekivane reakcije, posebno među sveštenstvom. Tekst pesme "Pitala sam popa" privukao je pažnju zbog svoje intrigantne poruke, ali nije naišao na odobravanje svih… »
Pop i popadija zamerili pevačici zbog pesme, a onda usledio šok! Sveštenik joj dao blagoslov: Nisu shvatili...
Telegraf pre 28 dana
Pevačica Vera Matović otkrila je da njena pesma "Pitala sam popa" nije naišla na očekivanu reakciju, već je izazvala burne komentare - naročito među pripadnicima crkve. Vera je otkrila da su se neki sveštenici i njihove supruge, popadije, naljutili jer… »
Sveštenik i popadija bili besni na veru Matović! Zbog pesme "Pitala sam popa" dobila žestoke kritike, a nakon što im se…
Kurir pre 28 dana
Poznata folkerka Vera Matović priznala je da je njena pesma " Pitala sam popa" naišla na neočekivane reakcije, posebno među sveštenstvom Tekst pesme "Pitala sam popa" privukao je pažnju zbog svoje intrigantne poruke, ali nije naišao na odobravanje svih… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 202 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 27 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 2 satajoš 21 povezana

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 18 povezanih