Povezane vesti

Omiljeni voditelj bivše Jugoslavije proslavio 90. Rođendan! Oliver Mlakar otkrio kako provodi dane u penziji, a evo gde sada…

Omiljeni voditelj bivše Jugoslavije proslavio 90. Rođendan! Oliver Mlakar otkrio kako provodi dane u penziji, a evo gde sada…

Kurir pre 26 dana
Oliver Mlakar, legendarni voditelj kojeg je volela cela Jugoslavija, a njegov kviz "Kviskoteka" svi gledali, u utorak 1. jula napunio je 90 godina. On je divan dan proslavio u krugu porodice. - Dobro sam, hvala na pitanju - rekao je pa nastavio: - Ove… »
"Dobrog sam zdravlja": Omiljeni voditelj Jugoslavije napunio 90 godina, otkriva kako provodi dane u penziji i gde sad živi

"Dobrog sam zdravlja": Omiljeni voditelj Jugoslavije napunio 90 godina, otkriva kako provodi dane u penziji i gde sad živi

Blic pre 26 dana
Omiljeno TV lice širom bivše Jugoslavije Oliver Mlakar danas slavi 90. rođendan. Iako je tokom karijere duge gotovo pola veka vodio razne formate, Oliver Mlakar ovdašnjoj publici najpoznatiji je po čuvenoj "Kviskoteci". Danas živi u vili u Samoboru i ne… »

Vesti dana »