Povezane vesti

Naša glumica zatrudnela u 42. godini, a sada otkrila pol bebe: „Po prvi put ne marim što sam debela“

Naša glumica zatrudnela u 42. godini, a sada otkrila pol bebe: „Po prvi put ne marim što sam debela“

Nova pre 29 dana
Glumica Anja Matković u šestom mesecu je trudnoće, a u oktobru bi trebalo da se porodi. Anja Matković je u Srbiji najpoznatija po ulozi u seriji „Pogrešan čovek“, a sada je otkrila da je na pauzi zbog trudničkog odsustva. „Živim prekrasan i pomalo lud… »
Naša glumica trudna u 42. godini: Podelila sreću sa svima, otkrila pol bebe

Naša glumica trudna u 42. godini: Podelila sreću sa svima, otkrila pol bebe

Telegraf pre 29 dana
Glumica Anja Matković u šestom je mesecu trudnoće, a u oktobru bi trebalo da se porodi. Anja Matković (42) je u Srbiji najpoznatija po ulozi u seriji "Pogrešan čovek", a sada je otkrila da je na pauzi zbog trudničkog odsustva. - Živim prekrasan i pomalo… »
Glumica Anja Matković trudna u 42.: Godini Dugo krila srećne vesti, sad otkrila pol bebe: "Po prvi put ne marim što sam debela"…

Glumica Anja Matković trudna u 42.: Godini Dugo krila srećne vesti, sad otkrila pol bebe: "Po prvi put ne marim što sam debela"…

Blic pre 29 dana
Glumica Anja Matković u šestom mesecu je trudnoće, a u oktobru bi trebalo da se porodi. Anja Matković je u Srbiji najpoznatija po ulozi u seriji "Pogrešan čovek", a sada je otkrila da je na pauzi zbog trudničkog odsustva. - Živim prekrasan i pomalo lud… »
Glumica Anja Matković trudna u 42. godini: Srećne vesti dugo krila, sad pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe (foto)

Glumica Anja Matković trudna u 42. godini: Srećne vesti dugo krila, sad pokazala trudnički stomak i otkrila pol bebe (foto)

Kurir pre 29 dana
Glumica Anja Matković i njen dugogodišnji partner Dejan Mamula presrećni su što će za nekoliko meseci postati roditelji devojčice koja dolazi početkom jeseni. Glumica Anja Matković je otkrila da je u šestom mesecu trudnoće, a u oktobru bi trebalo da se… »

Vesti dana »