Повезане вести

Наша глумица затруднела у 42. години, а сада открила пол бебе: „По први пут не марим што сам дебела“

Наша глумица затруднела у 42. години, а сада открила пол бебе: „По први пут не марим што сам дебела“

Нова 02.07.2025
Глумица Ања Матковић у шестом месецу је трудноће, а у октобру би требало да се породи. Ања Матковић је у Србији најпознатија по улози у серији „Погрешан човек“, а сада је открила да је на паузи због трудничког одсуства. „Живим… »
Наша глумица трудна у 42. години: Поделила срећу са свима, открила пол бебе

Наша глумица трудна у 42. години: Поделила срећу са свима, открила пол бебе

Телеграф 02.07.2025
Глумица Ања Матковић у шестом је месецу трудноће, а у октобру би требало да се породи. Ања Матковић (42) је у Србији најпознатија по улози у серији "Погрешан човек", а сада је открила да је на паузи због трудничког одсуства. -… »
Глумица Ања Матковић трудна у 42.: Години Дуго крила срећне вести, сад открила пол бебе: "По први пут не марим што сам дебела"…

Глумица Ања Матковић трудна у 42.: Години Дуго крила срећне вести, сад открила пол бебе: "По први пут не марим што сам дебела"…

Блиц 02.07.2025
Глумица Ања Матковић у шестом месецу је трудноће, а у октобру би требало да се породи. Ања Матковић је у Србији најпознатија по улози у серији "Погрешан човек", а сада је открила да је на паузи због трудничког одсуства. - Живим… »
Глумица Ања Матковић трудна у 42. години: Срећне вести дуго крила, сад показала труднички стомак и открила пол бебе (фото)

Глумица Ања Матковић трудна у 42. години: Срећне вести дуго крила, сад показала труднички стомак и открила пол бебе (фото)

Курир 02.07.2025
Глумица Ања Матковић и њен дугогодишњи партнер Дејан Мамула пресрећни су што ће за неколико месеци постати родитељи девојчице која долази почетком јесени. Глумица Ања Матковић је открила да је у шестом месецу трудноће, а у… »

Вести дана »