Повезане вести

„Викао је: Молим вас, немојте више!“: Ухапшена мама девојчице са аутизмом гледала како полиција бездушно премлаћује младића у…

„Викао је: Молим вас, немојте више!“: Ухапшена мама девојчице са аутизмом гледала како полиција бездушно премлаћује младића у…

Нова 02.07.2025
Јавност у Србији згрожена је због бруталног понашања полиције према студентима и грађанима који протестују и блокирају раскрснице и саобраћајнице претходних дана. Забележени су бројни случајеви угрожавања безбедности грађана… »
Ухапшена на блокади и одведена у самицу: “Третирали ме као да сам окорели криминалац”

Ухапшена на блокади и одведена у самицу: “Третирали ме као да сам окорели криминалац”

Н1 Инфо 02.07.2025
Весна Клачар (42), коју је јуче полиција одвела јер је учествовала у блокади саобраћаја код Фонтане на Новом Београду, испричала је за Нова.рс кроз какав третман је прошла у полицијској станици, као и о последицама које има. Како… »
Исповест мајке девојчице са аутизмом која је брутално ухапшена на блокади: “Третирали ме као да сам окорели криминалац, бацили…

Исповест мајке девојчице са аутизмом која је брутално ухапшена на блокади: “Третирали ме као да сам окорели криминалац, бацили…

Нова 02.07.2025
Већ данима Србију потресају застрашујуће сцене поступања полиције према свом народу, који физичким блокадама улица и раскрсница само пружају подршку студентима, а који се у име свих нас боре за правду. Многи грађани осетили су… »

Вести дана »