Povezane vesti

Miloš preživeo torturu na Vidovdan! Kako su Kurtijevi policajci mučili mladića u narodnoj nošnji, pokušali da mu skinu krst sa…

Miloš preživeo torturu na Vidovdan! Kako su Kurtijevi policajci mučili mladića u narodnoj nošnji, pokušali da mu skinu krst sa…

Alo 02.07.2025
Miloš Ajković iz Zete preživeo je brutalnu torturu od strane kosovske policije na Vidovdan jer je nosio crnogorsku narodnu nošnju i krst oko vrata. Poniženje, fizičko nasilje i zabranjen ulazak na Kosovo nisu ga slomili. Miloš Ajković iz Zete došao je na… »
Ispovest mladića iz Crne Gore: Kurtijevi policajci su me brutalno tukli, cepali nošnju, šutirali kapu

Ispovest mladića iz Crne Gore: Kurtijevi policajci su me brutalno tukli, cepali nošnju, šutirali kapu

Sputnik 02.07.2025
Miloš Ajković, mladić iz Zete, na Vidovdan, a naročito dan posle, preživeo je tešku torturu od strane pripadnika takozvane kosovske policije, i to samo zato što je na Gazimestan došao u crnogorskoj narodnoj nošnji, sa trobojkom u ruci i krstom oko… »
Mladić iz Crne Gore: Kurtijevi policajci su me brutalno tukli, cepali nošnju, šutirali kapu

Mladić iz Crne Gore: Kurtijevi policajci su me brutalno tukli, cepali nošnju, šutirali kapu

RTV 02.07.2025
PODGORICA - Miloš Ajković, mladić iz Zete, na Vidovdan, a naročito dan posle, preživeo je tešku torturu od strane pripadnika takozvane kosovske policije, i to samo zato što je na Gazimestan došao u crnogorskoj narodnoj nošnji, sa trobojkom u ruci i… »

Vesti dana »