Povezane vesti

Mirjana Antonović postaje pevačica: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića snimila pesmu: "Snimila sam je u studiju sina Devina"

Mirjana Antonović postaje pevačica: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića snimila pesmu: "Snimila sam je u studiju sina Devina"

Blic pre 26 dana
Mirjana Antonović, koja je javnosti poznata po tome što je bila ljubavnica pevača Miroslava Ilića, sa kojim je bila na sudu radi utvrđivana očinstva u slučaju njenog sina Devina, snimila je pesmu. Mirjana je sada rešila da se pokuša kao pevačica. Na… »
Planira da se okuša kao pevačica: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića snimila pesmu "Iskoristila sam..."

Planira da se okuša kao pevačica: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića snimila pesmu "Iskoristila sam..."

Telegraf pre 26 dana
Mirjana Antonović, koja je javnosti poznata po tome što je bila ljubavnica pevača Miroslava Ilića, sa kojim je bila na sudu radi utvrđivanja očinstva u slučaju njenog sina Devina, snimila je pesmu. Iako nije ni u jednoj situaciji najavljivala nešto tako… »
Mirjana Antonović postaje pevačica! Snimila pesmu, a šuška se da ima i ovo u planu... Ljudi su u šoku

Mirjana Antonović postaje pevačica! Snimila pesmu, a šuška se da ima i ovo u planu... Ljudi su u šoku

Kurir pre 26 dana
Rešila je da se oproba i kao pevačica. Mirjana Antonović, žena sa kojom je pevač Miroslav Ilić dobio vanbračnog sina Devina, snimila je pesmu. Mira, nakon mnogo komplimenata na račun njenog glasa, razmišlja da se prijavi za muzičko takmičenje " Nikad… »

Vesti dana »