Povezane vesti
DžEPARENjE nasred ulice Žrtva ni ne sluti da je upravo pljačkaju u Beogradu (video)
Dnevnik 02.07.2025
Džeparoši po Beogradu najčešće "operišu" po gradskim autobusima, najčešće punim. Ipak snimak koji je danas zabeležen svedoči i da niste bezbedni mi na ulici, i to u po bela dana. Žena koja mirno ide, s rancem na leđima ne sanja da je upravo pljačkaju… »
Džeparenje usred Beograda, u po bela dana! Snimak kakav niste videli, ni ovde niste bezbedni!
Telegraf 02.07.2025
Džeparoši po Beogradu najčešće "operišu" po gradskim autobusima, najčešće punim. Ipak snimak koji je danas zabeležen svedoči i da niste bezbedni mi na ulici, i to u po bela dana. Žena koja mirno ide, s rancem na leđima ne sanja da je upravo pljačkaju… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Od srede izmene režima saobraćaja u Bulevaru despota Stefana - trajaće do februara 2027.
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Super Ego, srpska firma pod istragom da je varala i izrabljivala američke kamiondžije, dovođena u vezu sa Vučićem
Nova ekonomija pre 7 satijoš 41 povezana
Atletiko eliminisao Barselonu u četvrtfinalu LŠ, PSŽ siguran i u revanšu protiv Liverpula
Radio sto plus pre 27 minutajoš 29 povezanih