Povezane vesti
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave
Radio 021 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave. Kako navodi, pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam prekršajnu… »
Podnete prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i njegove rektorke
Nedeljnik 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu, piše FoNet, prenosi… »
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave
N1 Info 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. Dobila sam… »
Rektorka Nikolić: Dobila sam prekršajnu prijavu zbog neodržavanja nastave
NIN 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam… »
Zbog obustave nastave – prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i rektorke Nikolić, kazna i do dva miliona dinara
Insajder 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić izjavila je za Insajder da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, te da je pozvana da se u septembru javi sudu. “Dobila sam… »
Vesti dana »

U četvrtak prijatnije vreme i događaji koje vredi posetiti: Šta vas očekuje?
Radio 021 pre 1 satjoš 59 povezanih

Američka policija uhapsila pogrešnu osobu za napad na Kirka: Osumnjičeni i dalje u bekstvu
Nedeljnik pre 7 minutajoš 28 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 53 povezane

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 37 minutajoš 30 povezanih

Eskalacija protesta u OŠ "Pavle Savić": Novi direktor se zatvorio u toalet, u pratnji policije izveden iz škole
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana