Povezane vesti
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave
Radio 021 pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave. Kako navodi, pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam prekršajnu… »
Podnete prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i njegove rektorke
Nedeljnik pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu, piše FoNet, prenosi… »
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave
N1 Info pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. Dobila sam… »
Rektorka Nikolić: Dobila sam prekršajnu prijavu zbog neodržavanja nastave
NIN pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam… »
Zbog obustave nastave – prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i rektorke Nikolić, kazna i do dva miliona dinara
Insajder pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić izjavila je za Insajder da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, te da je pozvana da se u septembru javi sudu. “Dobila sam… »
Vesti dana »

Poljaci probili kavez, pazarci odgovorili, umešala se policija i nastao nezapamćen haos! Novi Pazar i Jagjelonija kažnjeni zbog jezive tuče - UEFA bez milosti!
Kurir pre 9 minutajoš 38 povezanih

Počelo saslušanje dela uhapšenih u Pazaru: „Vlast spinuje međunacionalni sukob koji se neće desiti“
Nova pre 4 minutajoš 25 povezanih

Mićin: Spomenik žrtvama ne može vratiti živote, ali ne smeju biti zaboravljeni
Beta pre 44 minutajoš 26 povezanih

"Rusija ponovo laže": Ukrajina demantovala tvrdnju Moskve o zauzimanju grada Časiv Jar
Blic pre 34 minutajoš 21 povezana