Povezane vesti

Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave

Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave

Radio 021 pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave. Kako navodi, pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam prekršajnu… »
Podnete prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i njegove rektorke

Podnete prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i njegove rektorke

Nedeljnik pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu, piše FoNet, prenosi… »
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave

Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave

N1 Info pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. Dobila sam… »
Rektorka Nikolić: Dobila sam prekršajnu prijavu zbog neodržavanja nastave

Rektorka Nikolić: Dobila sam prekršajnu prijavu zbog neodržavanja nastave

NIN pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam… »
Zbog obustave nastave – prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i rektorke Nikolić, kazna i do dva miliona dinara

Zbog obustave nastave – prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i rektorke Nikolić, kazna i do dva miliona dinara

Insajder pre 28 dana
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić izjavila je za Insajder da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, te da je pozvana da se u septembru javi sudu. “Dobila sam… »

Vesti dana »