Povezane vesti
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave
Radio 021 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave. Kako navodi, pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam prekršajnu… »
Podnete prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i njegove rektorke
Nedeljnik 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu, piše FoNet, prenosi… »
Protiv Univerziteta umetnosti i rektorke podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave
N1 Info 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. Dobila sam… »
Rektorka Nikolić: Dobila sam prekršajnu prijavu zbog neodržavanja nastave
NIN 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić rekla je danas Insajderu da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, a pozvana je da se u septembru javi sudu. "Dobila sam… »
Zbog obustave nastave – prekršajne prijave protiv Univerziteta umetnosti i rektorke Nikolić, kazna i do dva miliona dinara
Insajder 02.07.2025
Rektorka Univerziteta umetnosti Mirjana Nikolić izjavila je za Insajder da su protiv te visokoškolske ustanove i nje kao odgovornog lica podnete prekršajne prijave zbog neodržavanja nastave, te da je pozvana da se u septembru javi sudu. “Dobila sam… »
Vesti dana »

Izrael deportovao Gretu Tunberg i još 170 osoba, među njima i srpski student
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Bez zadržavanja na putničkim terminalima, teretnjaci na izlazu čekaju najviše 120 minuta
RTV pre 19 minutajoš 35 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 5 satijoš 43 povezane