Povezane vesti
Trener Železničara posle Arada: "Odvratna predstava, žao mi je što smo igrali"
Sportske.net 02.07.2025
FK Železničar se uveliko priprema za narednu sezonu, a na kontrolnom meču je poražen od Arada 1:0 na stadionu "Zreče". Trener Železničara Radomir Koković nosi negativne utiske posle utakmice sa rumunskom ekipom UTA Arad na pripremama u Sloveniji. "Teški… »
Železničar poražen i u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji: Rumunski UTA Arad slavio minimalnim rezultatom
Dnevnik 02.07.2025
U drugoj proveri na pripremama u Sloveniji superligaš iz Pančeva protiv rumunskog UTA Arada doživeli drugi poraz. U 5.minutu posle kornera Romana priliku su imali fudbaleri UTA Arada, ali je Lukić bio siguran ispred svog gola. U 22.minutu brzi napad… »
"Odvratna predstava, žao mi je što smo igrali...": Koković surovo iskren posle meča s Rumunima
Telegraf 02.07.2025
Fudbaleri pančevačkog Železničara poraženi su od rumunske ekipe UTA Arad sa minimalnih 1:0, u svom drugom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji. Jedan detalj je odlučio meč Dizelke i Rumuna, a generalno je sam meč bio prilično agresivan i tvrd, o… »
Vesti dana »

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Protest u Vrbasu, oglasila se Brnabić: "Huligani se ponovo okupili ispred prostorija SNS"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Rute: "Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je Putin ozbiljan po pitanju mira"
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane