Повезане вести

Тренер Железничара после Арада: "Одвратна представа, жао ми је што смо играли"

Тренер Железничара после Арада: "Одвратна представа, жао ми је што смо играли"

Спортске.нет 02.07.2025
ФК Железничар се увелико припрема за наредну сезону, а на контролном мечу је поражен од Арада 1:0 на стадиону "Зрече". Тренер Железничара Радомир Коковић носи негативне утиске после утакмице са румунском екипом УТА Арад на… »
Железничар поражен и у другој припремној утакмици у Словенији: Румунски УТА Арад славио минималним резултатом

Железничар поражен и у другој припремној утакмици у Словенији: Румунски УТА Арад славио минималним резултатом

Дневник 02.07.2025
У другој провери на припремама у Словенији суперлигаш из Панчева против румунског УТА Арада доживели други пораз. У 5.минуту после корнера Романа прилику су имали фудбалери УТА Арада, али је Лукић био сигуран испред свог гола. У… »
"Одвратна представа, жао ми је што смо играли...": Коковић сурово искрен после меча с Румунима

"Одвратна представа, жао ми је што смо играли...": Коковић сурово искрен после меча с Румунима

Телеграф 02.07.2025
Фудбалери панчевачког Железничара поражени су од румунске екипе УТА Арад са минималних 1:0, у свом другом контролном мечу на припремама у Словенији. Један детаљ је одлучио меч Дизелке и Румуна, а генерално је сам меч био… »

Вести дана »