Povezane vesti
Trener Železničara posle Arada: "Odvratna predstava, žao mi je što smo igrali"
Sportske.net 02.07.2025
FK Železničar se uveliko priprema za narednu sezonu, a na kontrolnom meču je poražen od Arada 1:0 na stadionu "Zreče". Trener Železničara Radomir Koković nosi negativne utiske posle utakmice sa rumunskom ekipom UTA Arad na pripremama u Sloveniji. "Teški… »
Železničar poražen i u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji: Rumunski UTA Arad slavio minimalnim rezultatom
Dnevnik 02.07.2025
U drugoj proveri na pripremama u Sloveniji superligaš iz Pančeva protiv rumunskog UTA Arada doživeli drugi poraz. U 5.minutu posle kornera Romana priliku su imali fudbaleri UTA Arada, ali je Lukić bio siguran ispred svog gola. U 22.minutu brzi napad… »
"Odvratna predstava, žao mi je što smo igrali...": Koković surovo iskren posle meča s Rumunima
Telegraf 02.07.2025
Fudbaleri pančevačkog Železničara poraženi su od rumunske ekipe UTA Arad sa minimalnih 1:0, u svom drugom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji. Jedan detalj je odlučio meč Dizelke i Rumuna, a generalno je sam meč bio prilično agresivan i tvrd, o… »
Vesti dana »
Macut nakon sednice Vlade: Ugroženim opštinama biće upućeno 165.000 litara flaširane vode (video)
Blic pre 1 satjoš 55 povezanih
Sugerisao da meč treba da sudi muškarac: Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava na Rolan Garosu
Kurir pre 39 minutajoš 72 povezane
Jovanović: U drugom poluvremenu smo bili čvršći i znali šta želimo u napadu
Radio sto plus pre 49 minutajoš 57 povezanih
Polemika o slučaju Senjak na sednici skupštinskog odbora: Šta je rekao ministar Dačić, a šta su pitali poslanici? (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 37 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 1 satjoš 44 povezane